,ie7,ie8,gt" />
18.07.2019 |

L’ajuntament del Palau d’Anglesola començarà en breu la millora de l’Avinguda Sant Roc, en el seu tram urbà. Aquesta actuació és possible gràcies a l'aportació de 190.000 euros, de la Diputació de Lleida, ja que aquesta carretera es competència de l'ens provincial.

Es tracta d'una carretera rep el trànsit des de la sortida de l’autovia a l’alçada de Fondarella i és utilitzada pels usuaris que van cap al Poal, Bellvís i Linyola. Els vehicles que hi transiten han de travessar el casc urbà del Palau d’Anglesola en un tram d’uns 520 metres.

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, l’elevat volum de trànsit, en particular de vehicles pesants com camions i tractors amb remolc ha deteriorat el paviment i ara es fa necessari reconstruir-lo, tot millorant el drenatge i renovant també la senyalització viària. També s’adequaran diversos passos de vianants, especialment els que són utilitzats pels infants que van a les escoles situades al costat de la mateixa carretera.

Aquesta adjudicació ha estat molt ben rebuda per part del consistori del Palau d’Anglesola, especialment pel que fa a les mesures de seguretat que suposarà per a la població.


Comentarios