11.05.2021 |
Territoris.cat

La Festa Major de Bell-lloc reuneix als veïns al voltant de la taula

La Comissió de Festes va preparar un programa d'activitats variat que també va comptar amb la implicació de les entitats del municipi.

Els membres de la Comissió de Festes preparen els caragols a la gormanta.
Els membres de la Comissió de Festes preparen els caragols a la gormanta.
La Festa Major de Bell-lloc reuneix als veïns al voltant de la taula

Les Comissions de Festes dels municipis representen un col·lectiu altruista que fan possible el gaudi de les celebracions, personatges a l'ombra que dediquen hores i feina a l'organització de les festes locals. Sense aquests personatges, està clar que sota la tutela consistorial, els programes i activitats no serien el mateix.

Bell-lloc és un d'aquests municipis en els quals la Comissió de Festes té un paper més rellevant en la majoria de les celebracions. No hi ha festa que no es vegi el neguit del col·lectiu perquè tot surti a la perfecció, en el lleure o en la gastronomia.

Aquest cap de setmana, Bell-lloc va celebrar la Festa Major, i la Comissió de Festes a primera línia de l'organització del tast de cassoles, un nom genèric que aquest any  havia de canviar, ja que les tradicionals cassoles, es van compaginar amb el pollastre amb escamarlans que va servir el consistori.

Els experts del municipi van demostrar que s'atreveixen amb tot, per marcar la diferència, i el menú es va completar amb caragols a la gormanta amb recepta local. Al voltant de 200 convidats que van comptar amb el servei impecable dels membres de la Comissió de Festes.

Aquest va ser un dels molts actes programats per la festa, els veïns i forasters van poder gaudir de l'esport, la música, la cultura, actes en els quals també i van participar altres entitats del municipi com l'Associació de Dones Flor de Lis, impulsores del Concurs de Fotografia, o l'AMPA Ramon Farrerons, o l'Esplai La Costereta, i el Club de Bitlles Sant Miquel,

Tot plegat, una Festa Major participativa, que fa possible que la majoria de veïns puguin gaudir d'un cap de setmana de lleure i convivència.

La Festa Major de Bell-lloc reuneix als veïns al voltant de la taula
comentaris