28.10.2020 |

Milloren els accessos al municipi del Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha finalitzat les obres de millora dels accessos al municipi des del carrer Urgell, la via principal que l'uneix amb Mollerussa, El Poal i Bellvís.

Imatge de l'actuació que s'ha dut a terme al carrer Urgell.
Imatge de l'actuació que s'ha dut a terme al carrer Urgell.
Milloren els accessos al municipi del Palau d'Anglesola

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ha acabat les millores en seguretat vial en diversos punts del Carrer Urgell, via que comunica el Municipi amb Mollerussa. El consistori ha instal·lat pilones en aquells punts més necessaris de la via per tal d'evitar que els vehicles poguessin aparcar ocupant part de la vorera i s'han marcat noves zones d'aparcament prop de la plaça de la Generalitat, amb la finalitat de millorar la circulació i de reduir la velocitat dels vehicles que hi circulen. El consistori ha destinat una partida de 4.000 euros en aquesta actuació.

El consistori també ha senyalitzat amb material reflectant les voreres i les zones de pas de vianants a fi de millorar la seguretat dels vianants, en especial dels nens i nenes que cada dia travessen el carrer en aquesta zona per accedir a les escoles.

El Regidor d’Obres i Serveis, Ramon Farnell ha destacat la necessitat d’aquestes obres pel municipi "Era imprescindible reformar la seguretat vial d’aquest carrer, ja que el Carrer Urgell és la via d'entrada usual dels vehicles que vénen de Mollerussa i segueixen cap al Poal i Bellvís, per tant es fan necessàries mesures de seguretat i senyalització si tenim en compte que alguns d'aquests vehicles de vegades no redueixen gaire la velocitat tot i les senyals que hi ha de limitació, explica el Regidor.

Aquestes actuacions s'emmarquen dins del pla de millora de la seguretat vial i la circulació per dins el poble que ja es va iniciar l'any passat amb la millora dels carrers Sant Josep i Roser.

Milloren els accessos al municipi del Palau d'Anglesola
comentaris