20.06.2019 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola millora els accessos i la seguretat de l'escola Arnau Berenguer

L'actuació respon a la voluntat del consistori de complir la normativa vigent i assolir un dels
objectius que es va fixar l'equip de govern en començar la legislatura.

Imatge de la sortida en la planta superior de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola.
Imatge de la sortida en la planta superior de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola.
El Palau d'Anglesola millora els accessos i la seguretat de l'escola Arnau Berenguer

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha finalitzat la primera fase de les obres de millora de l'edifici de l'escola Arnau Berenguer que es troba a la plaça Generalitat, una actuació que ha permès adaptar l'equipament a la normativa d'accessibilitat i de seguretat dels escolars.

Les actuacions han consistit en la construcció d’una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior metàl·lica que condueix fins al pati de l’escola. Igualment, s’ha construït un accés cobert des de l’edifici escolar fins al mòdul on hi ha el menjador, que ha quedat integrat en l’estructura de la mateixa escala d’emergència.

Segons alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, el consistori ha donat resposta a la normativa vigent i a un dels objectius que es va fixar l'equip de govern per aquesta legislatura. Meseguer ha afegit que aquest objectiu es va endarrerir com a conseqüència del canvi d'ubicació del menjador que va passar a situar-se en un mòdul exterior en el patí de l'escola, una actuació que va permetre ampliar les places d'aquest servei.

El consistori ha destinat a aquesta actuació una partida de 33.430 euros que es finançaran amb fons propis. Meseguer ha explicat que la segona fase del projecte este previst que es pugui executar a partir del mes de novembre, i consistirà a canviar la tanca metàl·lica del tot el pati i en la construcció d’una pista pavimentada.

Comentarios