04.08.2020 |
Territoris.cat

El Festival Sónar fa pales el seu compromís amb el nou talent

En l'àmbit estatal, el barceloní Alizzz-àlies de Cristian Quirante-és un altre dels valors en alça, amb la publicació d'un EP a Mad Decent, el segell de Diplo, el posiciona entre els noms més sonats de l'any.

El barceloní Alizzz-àlies de Cristian Quirante- és un altre dels valors en alça d'aquest 2014.
El barceloní Alizzz-àlies de Cristian Quirante- és un altre dels valors en alça d'aquest 2014.
El Festival Sónar fa pales el seu compromís amb el nou talent

El nou talent també estarà present de la mà d'artistes emergents com Machinedrum, UZ, Recondite i Alizzz. 

El nord-americà Travis Stewart, més conegut com Machinedrum-reinventor del drum'n'bass i un dels principals responsable del revival del jungle i del seu procés d'hibridació amb el footwork de Chicago-arriba a Sónar per presentar Live Vapor City Show , la versió en directe del seu nou àlbum.

En els últims anys, la nord-americana Laurel Halo ha construït un llenguatge totalment propi: exuberant i avantguardista, electrònic i experimental, inspirada tant per la música minimalista de Steve Reich, el techno de Detroit, la ficció científica i les seves experiències viscudes a Tailàndia.

El misteriós UZ és un autèntic icona del trap, no només pel seu increïble talent sinó també pel misteri que l'envolta: mai mostra el seu rostre i es desconeix la identitat. Els seus temes són crus i minimalistes, poderosos i magnètics i la seva habilitat amb les línies de baix el diferencia de la resta d'artistes del gènere. 

Visionist, també conegut com Louis Carnell, és assenyalat des de fa algun temps per part de la crítica especialitzada com un dels més prometedors i intrigants artistes de l'electrònica britànica d'avui. En Sonar Visionist presentarà la seva particular visió del so grime amb elements eteris, el que el situa a l'avantguarda del gènere. 

I ja en l'àmbit estatal, el barceloní Alizzz-àlies de Cristian Quirante- és un altre dels valors en alça d'aquest 2014. La publicació d'un EP ni més ni menys que a Mad Decent, el segell de Diplo, li posiciona entre els noms més sonats de l'any. La seva música, amb influències tan variades com el hard techno i el rock dels 90, afegeix vitalitat i emoció al fusionar-se amb hip hop i r&b, facturant un so èpic, ballable i absolutament contemporani.

El Festival Sónar fa pales el seu compromís amb el nou talent
comentaris