04.08.2021 |
Territoris.cat

El Premi de Narrativa Breu Joan Solà supera la primera dècada

La convocatòria està adreçada al públic jove del municipi amb la voluntat de promoure l'hàbit per la lectura i l'escriptura.

Ramon Cónsola va lliurar alguns del premis als guanyadors del Joan Solà.
Ramon Cónsola va lliurar alguns del premis als guanyadors del Joan Solà.
El Premi de Narrativa Breu Joan Solà supera la primera dècada

L'Ajuntament de Bell-lloc des de l'àrea de Cultura, va lliurar aquest diumenge els premis de la desena edició del Concurs de Narrativa Breu Joan Solà, una convocatòria dirigida al públic jove de la localitat. El consistori, amb aquesta iniciativa vol potenciar l'hàbit de llegir i escriure dins aquest col·lectiu, i per fomentar l'esperit cultural i així desenvolupar les seves destreses artístiques i literàries.

L'acte va tenir lloc a la Sala Polivalent del municipi, amb la presència de l'alcalde Ramon Cónsola, on es van donar a conèixer els guanyadors de les diferents categories que es presenten a concurs. Amb el lema de Un carrer del meu poble, els participants van escriure els seus relats dels quals es van seleccionar els següents:

Des del balcó de Joan Palau va ser el guanyador en la categoria de 8 a 9 anys, Marc Amorós amb el treball Un carrer del meu poble va ser el millor de la categoria de 10 a 11 anys. En la categoria de 12 a 14 anys el millor treball va ser el que portava per títol Sempre hauria de ser Festa Major de la Paula Creus, en la categoria de 15 a 17 anys, amb el mateix títol del lema, Un carrer del meu poble, Anna Bosch va obtenir la millor puntuació, i per finalitzar els més grans de 18 anys el guanyador va ser David Creu amb el treball Un carrer sense nom.

Els guanyadors de les diferents categories van obtenir premis de 30 fins a 150 euros.

L'acte va estar amenitzat per les interpretacions musicals dels solistes i grups instrumentals de la localitat.

El Premi de Narrativa Breu Joan Solà supera la primera dècada
comentaris