14.07.2020 |
Territoris.cat

SonarKids presenta per primer cop a Europa DMK la sensació a Youtube

SonarKids-el festival creat per Sónar per al públic familiar-torna a celebrar per tercer any consecutiu en el privilegiat entorn del Passeig Marítim del Port de la Selva, a la Costa Brava

El grup el formen Dicken Schrader i els seus dos fills, Milah i Korben-de 10 i 7 anys.
El grup el formen Dicken Schrader i els seus dos fills, Milah i Korben-de 10 i 7 anys.
SonarKids presenta per primer cop a Europa DMK la sensació a Youtube

La propera edició de SonarKids tindrà lloc novament a la platja, el cap de setmana del dissabte 24 i el diumenge 25 de maig, en 2 jornades gratuïtes d'actuacions i experiències creatives per a nens i pares davant del mar Mediterrani. El passeig marítim del Port de la Selva, a la Costa Brava, serà l'escenari perfecte per passar un extraordinari cap de setmana amb la família. 

Una de les principals atraccions del nou SonarKids a la platja seran sens dubte les originals versions de Depeche Mode del grup colombià DMK, tot un fenomen a YouTube. El grup el formen Dicken Schrader i els seus dos fills, Milah i Korben-de 10 i 7 anys respectivament-que interpreten els hits del grup anglès amb tot tipus d'instruments de joguina, flautes, ampolles i altres objectes de la vida quotidiana.
 
Els seus vídeos sumen més de 6 milions de visites a YouTube. Els dos primers vídeos els van gravar el 2010 per a la seva família. A tots els va encantar escoltar acompanyats dels sons del xilòfon, un teclat, la flauta dolça, una ampolla de gasosa buida i una pandereta, entre algunes joguines de nens. L'experiment va resultar divertit i dos anys després van gravar el vídeo que avui els obre les portes de la fama en el món cibernètic: Everything Counts amb més de 3 milions de visites, han rebut l'atenció de mitjans de comunicació de tots els països del món.
 
A més de DMK, Alizzz, àlies de Cristian Quirante, un dels productors amb més projecció internacional, que publica en els millors segells del món i gira pels Estats Units, farà una sessió de DJ punxant electrònica colorista propera als beats de l'hip hop. Una actuació per a tota la família en la qual podran intervenir els més petits.
 
El rapper Tremendo és també un dels protagonistes de l'edició d'enguany de SonarKids, on presentarà les cançons del seu nou àlbum "Lapsus", adaptades per a l'ocasió amb l'habitual ajuda dels seus còmplices, el productor Sr Chen i DJ2D2 a els plats.
 
Un altre dels moments importants del cap de setmana serà quan pugi a l'escenari el francès Busy P, prestigiós DJ i màxim responsable d'Ed Banger que ha volgut repetir aquest any després de l'èxit i les bones vibracions que va tenir l'any passat amb el públic de SonarKids .

SonarKids presenta per primer cop a Europa DMK la sensació a Youtube
comentaris