17.05.2021 |
Territoris.cat

El CTT Mollerussa imparteix classes en les escoles Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra i Les Arrels

Alumnes de l'Escola Mestre Ignasi Peraire practiquen el tennis taula 1
Alumnes de l'Escola Mestre Ignasi Peraire practiquen el tennis taula
El CTT Mollerussa imparteix classes en les escoles Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra i Les Arrels

El CTT Mollerussa participa per segon any consecutiu en el programa endegat per la Federació Lleidatana de Tennis Taula, conjuntament amb el Departament d'Educació, que consisteix a impartir un seguit de classes de tennis taula dins de l'horari escolar dels diferents col·legis de la província. En el cas de Mollerussa, han mostrat interès a rebre aquestes sessions, les escoles  l'escola Mestre Ignasi Peraire, el Pompeu Fabra i Les Arrels.

Alumnes de l'Escola Mestre Ignasi Peraire practiquen el tennis taula 2A diferència de l'any passat, que aquestes classes les rebien els alumnes de sisè de Primària, enguany són els de tercer els qui gaudeixen d'aquestes sessions. El programa especifica que els nens i nenes han de rebre sis hores de pràctica més una de teòrica a l'aula. Les classes van dirigides per un monitor del club de cada població sota la supervisió del professor d'educació física.

L'objectiu del programa és que tots els nens i nenes de vuit i nou anys coneguin el tennis taula i s'iniciïn en aquest esport, quan normalment encara no en practiquen cap altre, un esport que ajuda a millorar la concentració, la coordinació, l'agilitat corporal, els reflexos o la capacitat de reacció

Alumnes de l'Escola Mestre Ignasi Peraire practiquen el tennis taula 3El CTT Mollerussa ha impartit durant el mes de febrer vuit sessions d'una hora i mitja als alumnes de 3A i 3B de l'escola Mestre Ignasi Peraire. Una cinquantena de nens i nenes han après la mecànica d'un partit de tennis taula, quan es guanya un punt i els conceptes tècnics més bàsics damunt de la taula. El monitor i jugador del primer equip, Ricard Gómez, ha estat l'encarregat de coordinar totes les classes, que s'han fet al mateix centre.

La següent escola que rebrà aquesta activitat serà el Pompeu Fabra, quevan començar aquest dilluns i acabaran a finals d'abril. En aquesta ocasió, el local del CTT Mollerussa, l'Aula Magna de l'I.E.S. Terres de Ponent, serà l'espai on s'impartiran les sessions, donada la proximitat dels dos centres. Durant el mes de maig serà el torn dels alumnes de Les Arrels.

El CTT Mollerussa imparteix classes en les escoles Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra i Les Arrels
comentaris