El Fedac Lleida es classifica tercer en equips a la Copa Catalana de gimnàstica artística

Mariona Sánchez, Yasmin Rehihil i Carla Shu Mòdol pugen al podi en la segona fase de la competició celebrada a Vic

Gimnastica interior
photo_camera Les gimnastes del Fedac es van classificar a la jornada celebrada a Vic

El Club Gimnàstic FEDAC Lleida va aconseguir el tercer lloc en la classificació per equips, en A3, en la segona fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística que es va celebrar el passat dissabte 27 de febrer i on van participar més de 300 gimnastes. Integraven l'equip Mariona Sánchez, Yasmin Rehihil i Carla Shu Mòdol.

La gimnasta Yasmin Rehihil va quedar també primera en la classificació general en tots els aparells, mentre que Carla Shu va resultar segona en salt.

Des de l'entitat van destacar també l'actuació, en C3, d'Andrea Florença, atleta que es va classificar segona en barra, quarta en salt i vint-i-dos a la general. Del seu mateix equip, l'Aina Tamarit va quedar setena a potro, mentre que a la classificació D3, la Naila va quedar quarta a barra.