15.04.2021 |

La marxa cicloturística CATiGAT 2021 es podrà realitzar durant un mes

La convocatòria d'enguany de la CATiGAT es podrà dur a terme del 2 d'abril al 2 de maig, durant aquest període els participants podran recórrer un o els tres circuits que s'han proposat, 49,54, 79,59 o 101,33 quilòmetres, sortida i arribada a Vila-sana

CATiGAT 2018 - la marxa ciclo turística del Pla d'Urgell
CATiGAT 2018 - la marxa ciclo turística del Pla d'Urgell @Territoriscat
La marxa cicloturística CATiGAT 2021 es podrà realitzar durant un mes

Els organitzadors de la tradicional marxa BTT CATiGAT del Pla d'Urgell es van plantejar de fer l'indicible per no perdre la cita ludicoesportiva de referència a la comarca. Per aquest motiu han decidit organitzar la convocatòria durant tot un mes, concretament del 2 d'abril al 2 de maig, durant aquest període els participants podran dur a terme un o els tres circuits que s'han proposat.

catigat2021 cartellPer deixar constància de la participació els corredors hauran de penjar una seqüència de tres fotos o collage, en la que apareguin al costat d'un cartell de la CATiGAT amb el nom del poble, els cartells s'han instal·lat en llocs emblemàtics de cada poble, si el recorregut es fa amb nens, amb dos pobles serà suficient.

Les fotografies s'han d'enganxar a Instagram amb l'etiqueta #catigat2021 o #catigatkids2021 si hi ha nens de fins a 12 anys i també caldrà mencionar a @catigatpladurgell.

Tots els ciclistes que realitzin alguna de les rutes en la CATiGAT participaran en el sorteig d'una gran quantitat de regals, el nom dels guanyadors o guanyadores es publicarà del 3 al 9 de maig en el web de la CATiGAT. 

Ruta Curta - Vila-sana, Vila-sana - 49,54 quilòmetres

 

Ruta Mitjana - Vila-sana, Vila-sana - 79,59 quilòmetres

 

 
 

Ruta Llarga - Vila-sana, Vila-sana -101,33 quilòmetres

 
Powered by Wikiloc

La marxa cicloturística CATiGAT 2021 es podrà realitzar durant un mes
comentaris