24.08.2019 |
Territoris.cat

Hermoso, Tàssies, Pastò, líders absoluts en les competicions atlètiques lleidatanes

L'atleta del CE Linyola-Logigràfic Esport, Alexandre Tàssies van recollir, aquest divendres a Mollerussa, el seu quart títol de la Lliga Ponent

Premiats en la Gala de la LLiga Ponent i Mitges Ponent a Mollerussa
Premiats en la Gala de la LLiga Ponent i Mitges Ponent a Mollerussa
Hermoso, Tàssies, Pastò, líders absoluts en les competicions atlètiques lleidatanes

El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir aquest divendres la festa de lliurament de trofeus de la Lliga Ponent, que organitza Iter5, i del circuit Mitges de Ponent corresponents a l’any 2015, una vetllada que va comptar amb la presència d’autoritats, atletes, patrocinadors i representants dels clubs organitzadors i participants. L'acte va estar presidit per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el representant territorial d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura. També hi assistit el regidor d’Esports de Mollerussa, Bernat Díaz.

Premiats en la Gala de la LLiga Ponent i Mitges Ponent a MollerussaLa gala va comptar amb l’actuació del mag Jordidú, qui va conduir l'acte amb la col·laboració de Xavi Thai. Els premiats van rebre com a guardons els corresponents trofeus i diferents obsequis dels patrocinadors, Viajet, AE Ekke i Costers del Sió.

Els guardonats de la Lliga Ponent, en els 10 kilòmetres van ser, Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logigràfic Esport), que va obtenir el seu quart títol, i Toni Hermoso (Maratonians del Segre), i en els 5 kilòmetres, Sergi Bernaus (Fondistes Cervera) i Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners).

Per categories, en la distància llarga també van rebre els guardons, en júniors, Paula López (Vilanova de l’Aguda) i Ramon Requesens (CE Montblanc); en sèniors, Irma Zaviriucha (Maxicracks) i Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca); en +40, Montserrat Magallón (INEF Lleida) i Jaume Grau (Xafatolls); en +50, María de los Ángeles Castillo (CA Fraga-Bajo Cinca) i Francisco Macías (Last Zankada); i en +60, Josep Maria Reig (Sícoris). També es va distingir a José Manuel Segurado (CA Fraga-Bajo Cinca) i Toni Hermoso com l’home i la dona amb més curses, amb 31 i 22, respectivament, mentre que per equips el vencedor va ser el Running Blau Peten, format per Jordi Zaragoza, Josep M. Burgués, Manel Campillo i Gustavo Sánchez, que repeteix títol.

Premiats en la Gala de la LLiga Ponent i Mitges Ponent a MollerussaEn els 5 kilòmetres, per categories van ser guardonats, en júniors, Olívia Bellaubí i Bashir Butt (Lleida UA); en sèniors, Patricia Ayala i Martí Sabater; en +40, Isabel M. Pascual (Lleida UA) i Santi Pàmpols (100x100 Fondistes Tàrrega); en +50, María de los Ángeles Castillo (CA Fraga-Bajo Cinca) i Joan Augé; i en +60, Francisco Gardeñes (Atletes de Térmens). El premi als corredors amb més curses l’han compartit els independents Martí Sabater i Albert Dolcet, Josep Maria Bergua i Joel Porcel (Clos Pons Thai Runners) i Montse Horta (CA Fraga-Bajo Cinca).

Passant a les Mitges de Ponent, els guanyadors absoluts van ser Ricard Pastó (Xafatolls) i Toni Hermoso (Maratonians del Segre). Pastó ha estat acompanyat al podi final per Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logigràfic Esport) i Jaume Grau (Xafatolls), mentre que Hermoso ha superat en la classificació final Laura Bota (CE Palau d’Anglesola) i Anna Castro (Alfaventur). També hi ha hagut un premi especial per a Jordi Torné Vidal (Llimassoles), que ha competit en cadira de rodes.

Premiats en la Gala de la LLiga Ponent i Mitges Ponent a MollerussaPer categories, també van ser distingits, en sènior femení, Marta Altisent (CE Linyola), Mariona Simó (Cansallebres Vallfogona) i Gisela Sánchez (Trèvol Lleida); en veterans A femení, Montserrat Magallón (INEF Lleida), Maria José Clariana (AE Ekke) i Rebeca Cañizares (Boutique Infantil Balaguer); en veterans B femení, María de los Ángeles Castillo (CA Fraga-Bajo Cinca); en sènior masculí, José I. Santodomingo (Terra Runners), Emilio Gesteira (Eurosport Vila-seca) i David Gallego (Que Vinc!!!); en veterans A masculí, Xavier Costa (Xafatolls), Santi Villegas (Fondistes Cervera) i Xavi Gutiérrez (Aran Nòrdic EC); en veterans B masculí, Xavier Capdevila (100x100 Fondistes Tàrrega), Pedro Núñez (C. Populares Monzón) i Moisés Isús (Tremp Runners); i en masters masculí, Josep Maria Morlans (CA Borges), Miquel Ribes (CN Lleida) i Luis Lahoz (Last Zankada).

En el balanç general de les Mitges de Ponent, en la categoria masculina hi va haver només dos guanyadors, gràcies als tres triomfs de Ricard Pastó i al darrer del marroquí Youness Ait Hadi a la Mitja de Lleida, mentre que en dones hi va haver quatre guanyadores diferents: la independent Àngela Castelló, vencedora a Balaguer; l’esmentada Toni Hermoso, a Tàrrega; Raquel Marqués (AE Ekke), que va imposar-se a Mollerussa; i Eva Ledesma (Tri 4.40), triomfadora a la cita de Lleida.

Es van batre, a més, tres rècords, dos en homes i un en dones. En l’apartat masculí, Ricard Pastó va aconseguir la millor marca històrica de la Mitja de Mollerussa, mentre que Ait Hadi va establir un nou millor registre a la Mitja de Lleida amb un temps estratosfèric (1.03.56) que va suposar, a més, la millor marca de les quatre Mitges de Ponent d’enguany. En dones, l’únic rècord batut el va signar Àngela Castelló per imposar-se a Balaguer. Igual que en homes, el millor temps femení de les quatre Mitges de Ponent es va obtenir a Lleida, a càrrec d’Eva Ledesma (1.20.55).

Comentarios