11.12.2019 |
Territoris.cat

Mònica Gimeno i Llorenç Álvarez encapçalen el Campionat Patinatge Artístic que se celebra a Mollerussa

La segona plaça provisional ha estat para Aida Vieites i la tercera per a Paula Taronger, mentre que en categoria masculina, Llorenç Álvarez se situa primer provisionalment

La campiona europea i patinadora del CP Mollerussa Mònica Gimeno
La campiona europea i patinadora del CP Mollerussa Mònica Gimeno
Mònica Gimeno i Llorenç Álvarez encapçalen el Campionat Patinatge Artístic que se celebra a Mollerussa

Mònica Gimeno, Llorenç Álvarez i la parella formada pels germans Wis han aconseguit la primera plaça provisional en el Campionat d'Espanya Sènior de Patinatge Artístic, que se celebra aquest cap de setmana a Mollerussa, Una competició que patrocina el servei oficial SEAT Auto Nayox, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

Campionat d'Espanya de Patinatge artisticLa gran protagonista de la primera jornada de la competició, ha estat Mònica Gimeno. La patinadora del Club Patinatge Artístic Mollerussa Pla d'Urgell, club organitzador de la competició, ha obtingut cinc puntuacions de 10 en la nota B, realitzant un extraordinari programa curt sense cap error. En finalitzar el seu programa tots els assistents es van posar en peus per ovacionar-la.

La vigent campiona d'Europa espera poder revalidar el seu vuitè Campionat nacional, com a reconeixement al club i la ciutat que l'acull actualment.

La segona plaça provisional ha estat per a Aida Vieites i la tercera per a Paula Taronger, mentre que en categoria masculina, Llorenç Álvarez se situa primer provisionalment. Segon, Sergio Canales i tercer, Pere Marsinyach, tot esperant els resultats del programa llarg que es durà a terme la tarda d'aquest dissabte.

Pel que fa a Parelles Artístic, els germans Nerea i Javier Wis s'han posicionat en el primer lloc provisional per unanimitat del jurat. Els següents classificats ha estat de la parella formada per Berta Vaquer i Marc Pañero i per Maria Vaquer i Alex Rios.

Comentarios