Tot apunt per la nova edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré

Associació Atlètica Xafatolls, entitat que coorganitza el cros, van donar a conèixer la intenció de tornar a demanar a la Federació d’Atletisme, que Mollerussa sigui la seu del Campionat de Catalunya de Cros després que l’any passat ja es va fer un primera petició, que va ser denegada.

photo_camera Imatge de curses escolars del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Cullerè.

El Parc de la Serra acollirà la 37a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, aquest diumenge 1 de març, una competició que espera la participació de 900 atletes. La cursa, que coordina l'Associació Atlètica Xafatolls, es realitzarà en tres circuits, amb l'objectiu que sigui més àgil combinar-los en funció de les distàncies que s’hagin de córrer en cada categoria, partint dels 7.000 metres en el cas d'homes i 5.300 en dones.

Segons va explicar el representant dels Xafatolls, Xavi Serra, aquestes distàncies fan més atractiva la prova, que atreu participants d'altres demarcacions que busquen distàncies més llarges en les competicions atlètiques.

Les inscripcions, són gratuïtes i s’han de formalitzar on line a www.amollerussa.com/croscullere abans del pròxim 26 de febrer, ara com ara ja hi ha més de 350 atletes inscrits, entre els que s’espera la presència dels guanyadors de la passada edició que van ser Roger Sans, de la Joventut Atlètica Arbeca, en homes i Núria Ribalta, dels Xafatolls, en dones.

Quan als premis i per tal de potenciar l’esport escolar, es farà un podi amb els 5 primers de cada una de les categories i a tots els participants en pàrvuls se’ls obsequiarà amb una medalla.