27.11.2021 |

El 50% dels expositors de la Fira de Sant Josep han complert les expectatives de vendes

El president de la Fira i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha fet balanç i s’ha mostrat satisfet i orgullós davant unes bones xifres que posen damunt la taula una estimació real de 74.000 visitants i unes valoracions molt positiva dels expositors

La consellera Teresa Jordà conversa amb els expositors @JosepA.Pérez
La consellera Teresa Jordà conversa amb els expositors @JosepA.Pérez
El 50% dels expositors de la Fira de Sant Josep han complert les expectatives de vendes

“És importantíssim que torni a bategar la Fira de Sant Josep i que sigui Mollerussa qui capitanegi una fira per a nosaltres marcada al Departament en vermell com a referent del sector primari del nostre país”, amb aquestes paraules clausuraba la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà el certament mollerussenc aquest diumenge. Jordà felicitava a la capital del Pla d'Urgell per la valentia i l’esforç per plantejar fer la Fira de Sant Josep al juny sense saber com estaria la situació sanitària per la pandèmia. 

Teresa Jordà ha destacat la importancia de la celebració del certamen per la moral del sector, i la constatació que la Fira de Sant Josep representa moltes coses, no només aquest tret de sortida sinó també la voluntat de seguir empenyent i batallant per tirar el país endavant

Visita de la consellera Teresa Jordà @JosepA.PérezEl president de Fira i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha fet balanç i s’ha mostrat satisfet i orgullós davant unes bones xifres que posen damunt la taula una estimació real de 74.000 visitants i unes valoracions dels expositors, extretes de les enquestes que es porten a terme, on el 88% manifesten la seva intenció de tornar l’any vinent, dada significativa a nivell de fidelització. Altres dades destacades per l’alcalde han estat que més del 60 % de les firmes expositores hagin valorat bé o molt bé la fira i el 50 % hagin afirmat haver complert les expectatives que tenien posades en la fira a nivell de negoci.

Solsona s'ha referit també al paràmetre intangible que representa el fet que aquesta fira hagi suposat “el retrobament de l’ànim col·lectiu de quan les coses tornen a funcionar, que la roda torna una altra vegada a roda”. En aquest sentit s’ha referit a la satisfacció també de sectors com el de la restauració de la ciutat superant les expectatives “inclús d’aquells que dubtaven que el juny no era una bona data”.

Visita de la consellera Teresa Jordà @JosepA.Pérez

Modernització dels Canals d'Urgell i massificació de les renovables

Respecte a la modernització dels Canals d’Urgell, Jordà a assegurat que les infraestructures de regadiu són vitals i imprescindibles, perquè l’estalvi d’aigua serà indispensable. El govern ha inclòs el projecte de modernització en els Next Generation, i ara cal acompanyar el projecte, si cal a Europa i no deixarem de descansar ni un moment. Cal mirar de no equivocar-se en els passos a seguir, però és una de les prioritats del país i de la conselleria.

La consellera Jordà ha destacat la voluntat del país per descarbonitzar-se, per ser una Catalunya verda i sostenible, i això exigeix abraçar les energies renovables, però no anem extremadament en aquest sentit, anem amb retard. Dit això, també o hem de fer bé, i tot el que es faci i es decideixi ha de ser amb el territori; i tot el que no es planifica, porta problemes.

Jordà ha afegit  que tenim detectat el que ha fallat en el procés i en la ponència del decret, i ara el que toca, de forma participativa amb tots els agents, és treballar per avançar. Si no som capaços de què ens acompanyi el territori no avançarem a la velocitat que cal.

El 50% dels expositors de la Fira de Sant Josep han complert les expectatives de vendes
comentaris