05.10.2022 |

'Aliments del Territori i Tu' dinamitza l'espai gastronòmic de la Fira de Sant Josep

La Diputació de Lleida apropa un any més a la Fira de Sant Josep de Mollerussa l’espai Aliments del Territori i Tu, on s'han dut a terme activitats al llarg dels tres dies del certamen mollerussenc
Jesús Gimena,Aliments del territori i tu ©JosepAPérez
Jesús Gimena,Aliments del Territori i Tu ©JosepAPérez
'Aliments del Territori i Tu' dinamitza l'espai gastronòmic de la Fira de Sant Josep

La Diputació de Lleida apropa un any més a la Fira de Sant Josep de Mollerussa l’espai Aliments del Territori i Tu, on s'han dut a terme activitats al llarg dels tres dies del certamen mollerussenc. L'espai ha acollit tallers, degustacions, maridatges i activitats relacionades amb els productors de les terres lleidatanes.

Els tallers infantils sempre són els més agraïts, la quitxalla ha treballat amb l’elaboració de plats amb productes de proximitat; s'han fet presentacions de productes, de-gustacions, tasts o maridatges, així com xerrades informatives. El dissabte va tenir lloc un tast i explicació del projecte Contra el malbaratament alimentari, a càrrec de la firma TALKUAL de Bellpuig; un tast i degustació de varietats de pa amb oli, a càrrec del Forn Macià de Sidamon i de Romina Castelló, d’Oli Castelló, i un tast i maridatge de cava Brut Nature Nu Ecològic i Rosat, a càrrec de Rosa Peñafiel, de cellers Maset.

Espai Aliments del territori i tu, a la Fira de Sant Josep ©JoepAPérez
Espai Aliments del territori i tu, a la Fira de Sant Josep ©JoepAPérez

El públic visitant de la Fira de Sant Josep també va poder participar en un maridatge de licors artesanals i naturals amb fruits secs, a càrrec de Gerard Barsalà, d’Elixirs de Ponent, i de BO de Shalom, un tast guiat i degustació de tapes, a càrrec de Jaume Espart, de Mos de Tros, i una explicació de tècniques i degustacions d’elaboracions d’alta cuina amb nitrogen líquid, a càrrec del cuiner Jesús Gimena, del restaurant Espurna de Lleida.

'Aliments del Territori i Tu' dinamitza l'espai gastronòmic de la Fira de Sant Josep
comentaris