27.11.2021 |

Fira de Sant Josep ha recuperat el compromís anual amb els sectors agrícola i automobilístic

Roger Torrent ha destacat que el país ha de recuperar la normalitat económica i social, que és bàsica per desprès  transformar la base productiva, amb criteris de sostenibilitat, i resiliència, per encarar un sistema productiu mès fort, mès just
El conseller Roger Torrent recorre el recinte de la Fira de Sant Josep @JosepA.Pérez
El conseller Roger Torrent recorre el recinte de la Fira de Sant Josep @JosepA.Pérez
Fira de Sant Josep ha recuperat el compromís anual amb els sectors agrícola i automobilístic

El conseller Roger Torrent inaugura la Fira Sant Josep de Mollerussa @JosepA.Pérez

Roger Torrent ha destacat que el país ha de recuperar la normalitat económica i social, que és bàsica per desprès  transformar la base productiva, amb criteris de sostenibilitat, i resiliència, per encarar un sistema productiu mès fort, mès just. En aquest sentit la Fira de Sant Josep és un element imprescindible, amb les jornades tècniqes que ajuden a posicionar el teixit empresarial davan de la nova realitat post COVID, que sera diferent a la que van eretar abans de la pandèmia.

El conseller ha assenyalat que “si bé encara queda molt per fer, les dades econòmiques avancen i ens dibuixen aquest pas que estem fent endavant i progressivament

Inauguració Fira Sant Josep 6El conseller de d’Empresa, Roger Torrent ha inaugurat aquest divendres la cent quarantavutena edició de la Fira de Sant Josep i el quaranter Saló de l’Autgomabil de Mollerussa, certamens que es v an suspendre l’any passat i que enguany es van traslladar del mes de març al juny, per grarantir la seva celebració.

L’alcalde i president de Fira Mollerussa, Marc Solsona ha assegurat que la novetat més destacada de la Fira de Sant Josep d’enguay,  és que es fa. Solsona ha afegit que veu la pandèmia com una oportunitat  per fer-la d'una forma diferent i ha remarcat la necessitat de fer fira perquè l'impacte de no celebrar-la el van notar l'any passat amb una important pèrdua d'activitat econòmica al comerç i la restauració de la ciutat.

La Fira obria portes aquest divendres amb 153 expositors, que ocupen una superfície de 13.000 metres quadrats entre recinte exterior, pavellons i l'espai de les piscines municipals, una xifra molt inferior a la d’anys anterior, així i tot es converteix en la fira més gran que se celebra al país des que va arribar la COVID.

Expositors de la Fira de Sant JosepDes del Patronat Fira de Mollerussa destaquen que es tracta d’una bona xifra de participació per una convocatòria extraordinària i esperada pel sector , tot i reconeixer que pel sector agrícola no són les dates més adients, donat que estan a les portes de començar la campanya de collita i destinar efectius a assistir a una fira pot suposar un contratemps.

En el cas concret del Saló de l’Automobil, les circunstàncies són diferents, donat que els expositors han ocupat el 100% del recinte de les piscines i el Parc municipal, el que constata que el sector automobilístic s’ha mantingut fidel a la cita mollerussenca, en la que habitualment aconsegueixen un important volum de vendes. L’any 2019 es van vendre a la Fira de Sant Josep  285 vehicles per un valor de 7,6 milions d'euros. Enguany hi participen 25 expositors que presentaran 400 vehicles de la major part e les marques del mercat.

En aquest recinte s’ha senyalitzat un sol sentit de circulació per al públic, amb l’entrada i sortida diferenciada. Com a mesura extraordinària el públic interessat en la compra de vehicles haurà de contactar prèviament amb el concessionari per poder visitar l’exposició.

Aquest dissabte es commemora el Dia de la Comarca, amb un acte central en el que hi participarà el molt Hble. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya.

Fira de Sant Josep ha recuperat el compromís anual amb els sectors agrícola i automobilístic
comentaris