07.12.2022 |

Jaume Giró assegura que plantejar un pressupost al mes de juny no seria d’un país seriós

Giró ha recordat que la Llei de pressupostos de la cambra catalana té la "flexibilitat" per atendre totes les necessitats de cada moment

El conseller d’Economia Jaume Giró  visita la Fira Sant Josep @JosepA.Pérez
El conseller d’Economia Jaume Giró visita la Fira Sant Josep @JosepA.Pérez
Jaume Giró assegura que plantejar un pressupost al mes de juny no seria d’un país seriós

Tant els partits a l'oposició com els sindicats tenen tot el dret a criticar el Govern, pel fet de prologar el pressupost, però no seria de país seriós plantejar uns pressupostos per enguany al mes de juny, així ho ha assegurat el conseller d’Economia Jaume Giró en la visita que ha dut a terme aquest divendres a la Fira de Sant Josep de Mollerussa. La primera visita institucional del responsable econòmic del Govern Català.

El conseller ha destacat que un pressupost  plantejats al mes de juny encara tardarien entre tres o quatre mesos a ser aprovat, per la qual cosa podria passar que entressin en vigor al novembre. 

El més realista després d'investir el Govern fa pocs dies, és treballar en uns bons comptes negociats per al 2022 i aprovar-los l'1 de gener

El conseller d’Economia Jaume Giró  visita la Fira Sant Josep @JosepA.PérezGiró ha recordat que la Llei de pressupostos de la cambra catalana té la flexibilitat per atendre totes les necessitats de cada moment i en aquest sentit, ha apuntat les excepcionalitats derivades de la pandèmia el 2020. És a partir d'aquestes excepcions amb què Giró preveu afrontar el que queda de 2021, econòmicament parlant.

El conseller Giró ha explicat que va decidir fer la seva primera visita institucional a la Fira de Sant Josep perquè el fet que s'hagi celebrat en plena pandèmia és un símbol de coratge, valentia i emprenedoria del país. En aquest sentit, ha assegurat que el Govern donarà suport a tot el que ajudi a la dinamització econòmica i empresarial, sobretot a les fires emblemàtiques però també a les de territori.  

Jaume Giró assegura que plantejar un pressupost al mes de juny no seria d’un país seriós
comentaris