La 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues serveix més de 1.400 menús

La 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues ha servit enguany més de 1.400 menús, un 10% més que l’edició de l’any passat.

photo_camera L'acte de cloenda de la 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues.

Aquest dilluns, 21 de desembre, va tenir lloc el sopar de cloenda de la 21a Mostra Gastronòmica de les Garrigues al restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues. L’acte, presidit pel president del Consell Comarcal, Antoni Villas, acompanyat dels representants dels restaurants que han participat en la Mostra i d'altres autoritats, va servir per valorar els resultats de l’edició d’enguany, compartir experiències i buscar formes de millorar de cara a l’any vinent.

Un cop fet el recompte a tots els restaurants participants en la Mostra, enguany s’han servit més de 1.400 menús, el que suposa un increment del 10% respecte a l’any anterior. La valoració que en fan els restaurants és molt positiva, ja que s’ha superat el nombre de menús servits l’any anterior. En aquest sentit cal destacar la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra.

Durant l’acte, el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l’edició d’enguany i va agrair-los la seva participació en la Mostra Gastronòmica i la promoció que fan de la cuina garriguenca. En aquest sentit, Villas va animar els restauradors a participar activament en totes aquelles accions que es duen a terme per a la promoció de la gastronomia i els productes de la comarca

A més, es va fer el sorteig dels onze lots de productes garriguencs entre els comensals de cadascun dels restaurants participants.

Comentaris