09.05.2021 |

Artur Mas inaugura la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

Mas presidirà la ballada de sardanes infantil i després d'oferir els parlaments inaugurals a la Casa de la Cultura finalitzarà la visita assistint a l'actuació de l'Orfeó Terrall.
Artur Mas inaugura la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà demà, divendres, 18 de gener, la XVI edició del Saló de l’Oli Qualitat Verge Extra i la 50a edició de la Fira de les Garrigues, certàmens que se celebren anualment a les Borges Blanques, i que enguany compten amb prop de 125 participants, entre productors i empreses multisectorials.

Artur Mas arribarà al Parc del Terral de les Borges Blanques a les 10.45 hores, on serà rebut per l’alcalde, Enric Mir, entre altres autoritats. La inauguració de la Fira s’iniciarà amb la ballada de la sardana “Lleida Sardanista”, a càrrec d’un grup d’infants de la comarca, amb motiu del 50è aniversari de la mostra.
 
Tot seguit, el president i la resta d’assistents aniran a la Casa de la Cultura, on tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran el gerent del Patronat Fira de les Garrigues, Jordi Ribalta; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir. El president Mas clourà les intervencions. A continuació, es farà un recorregut pels diferents estands de la Fira.
 
La visita finalitzarà amb la presentació del cant “Oliver de les Garrigues”, l’himne oficial d’aquesta comarca lleidatana, a càrrec de l’Orfeó Terrall. El president de la Generalitat lliurarà els diplomes atorgats per l’Ajuntament de les Borges Blanques com a agraïment a l’escriptor Josep Vallverdú, autor de la lletra, i a mossèn Joaquim Messalles, compositor de la música de l’Himne.

Artur Mas inaugura la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques
comentaris