25.01.2021 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques consolida la cultura de la tapa

Les Borges Blanques consolida la cultura de la tapa

Els Jardins del Terrall durant la tercera edició de la Ruta de la Tapa.Les Borges Blanques va clausurar el passat divendres la III edició de la Ruta de la Tapa que s’ha celebrat durant els dies 14, 15, 21, 22 i 28 de juliol i ha comptat amb la participació de 12 bars i restaurants de la localitat que han valorat molt positivament les ventes d’aquesta edició.

Els establiments participants han elaborat originals creacions gastronòmiques fetes especialment per l’ocasió i els visitants han pogut degustar un quinto i una tapa per un preu de 2,5 euros.

El regidor de Promoció Econòmica del consistori borgenc, Jordi Ribalta, s’ha mostrat molt satisfet pel funcionament d’aquesta tercera edició que ha transcorregut sense cap incident i que ha rebut una gran afluència de públic, més que en les darreres edicions, fet que demostra que és una iniciativa que agrada als borgencs i a les borgenques i invita a dur-la a terme de nou l’any vinent.

A més a més el dia 28 de juliol, durant la festa de cloenda, la placeta del Terrall va acollir el sorteig de 3 vals de 100 euros per bescanviar als establiments adherits, i els assistents van poder gaudir d’una actuació musical en directe.

El mateix dia també es van lliurar samarretes commemoratives a tots els que van completar la butlleta amb els segells que acreditaven haver provat com a mínim 6 tapes del certamen.

Les Borges Blanques consolida la cultura de la tapa
comentaris