14.10.2019 |
Territoris.cat

Les Borges finança el 60% del guarniment del Concurs Les Garrigues en Flor

El Parc del Terrall engalanat per al concurs Garrigues en Flor 2018
El Parc del Terrall engalanat per al concurs Garrigues en Flor 2018
Les Borges finança el 60% del guarniment del Concurs Les Garrigues en Flor

Les persones interessades a participar en el tercer concurs comarcal Les Garrigues en Flor i gaudir dels incentius econòmics que ofereix l’Ajuntament de les Borges Blanques, amb el retorn del 60% de la compra de les plantes naturals que utilitzin per engalanar els seus balcons, tenen temps fins al 30 d’abril per a formalitzar les inscripcions.

Durant aquesta primera quinzena, ja han estat diversos els borgencs i les borgenques que han presentat la sol·licitud per participar en el concurs d’engalanament de balcons i terrasses. Cal recordar que l’Ajuntament de les Borges premiarà tots els balcons decorats i visibles des de la via pública amb un màxim de 60 euros per inscripció.

Les Garrigues en flor 2019Per tal de gaudir de l’incentiu, les persones interessades hauran d’omplir la inscripció de manera presencial a les oficines de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, o enviar la butlleta d’inscripció, i presentar una factura justificativa de la compra de l’adquisició de les flors naturals per a l’ocasió. Les bases estableixen que les plantes s’han de comprar en comerços de la localitat i només es pot presentar una sol·licitud per immoble.

La tercera edició de les Garrigues en Flor tindrà lloc del 18 de maig al 2 de juny de 2019 i s’emmarca dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí; una campanya per embellir la imatge dels pobles de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida i com un element d’atracció pels turistes.

El concurs consta de dues categories: una categoria pels ajuntaments i una altra per al veïnat dels pobles. Hi ha tres premis d’àmbit comarcal (el premi al millor carrer i a la millor casa) que decidirà el jurat i un altre premi a la millor casa que es decidirà per votació popular.

Comentarios