21.08.2019 |
Territoris.cat

Les subvencions també impulsaran la contractació de joves en pràctiques

Enric Mir presentant les noves línies de subvenció i dinamització econòmica de les Borges
Enric Mir presentant les noves línies de subvenció i dinamització econòmica de les Borges
Les subvencions també impulsaran la contractació de joves en pràctiques

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat una nova línia de subvencions per a autònoms i empreses que tinguin la seva seu al municipi i vulguin contractar nou personal durant aquest 2018.

En concret, es concediran 1.000 euros per a la contractació de nous treballadors a jornada complerta amb un mínim d'un any de contracte i 500 euros per a la contractació de joves que vulguin realitzar pràctiques d'una durada mínima de 6 mesos. En la primera línia de subvencions, en cas de treballadors no contractats a jornada completa, es donarà l'ajut reduït proporcionalment a la seva jornada de treball.

Les bases de la convocatòria contemplen una dotació econòmica inicial de 15.000 euros i es poden presentar sol·licituds de l'1 al 30 de novembre.

L'alcalde de les Borges, Enric Mir, ha destacat que amb aquestes noves línies de subvencions, que s'afegeixen a les altres dues per a incentivar el lloguer de locals buits i la implantació de nous establiments, estem convençuts que generem un petit revulsiu a la promoció econòmica de casa nostra.

D'altra banda, els joves de fins a 35 anys que vulguin rehabilitar el seu habitatge podran rebre un ajut del 50% del pressupost de les reformes, amb un màxim de 1.000 euros per actuació. La convocatòria contempla un pressupost total de 5.000 euros i les sol·licituds es poden presentar del 19 de juliol fins al 30 de novembre.

Comentarios