24.08.2019 |
Territoris.cat

Mas Blanch i Jové verema la seva aportació al vi solidari Gra de Sorra, que es produeix en benefici de l'Afanoc

Els més petits participen en la verema solidària del celler Mas Blanch i Jové
Els més petits participen en la verema solidària del celler Mas Blanch i Jové
Mas Blanch i Jové verema la seva aportació al vi solidari Gra de Sorra, que es produeix en benefici de l'Afanoc

Una quarantena de persones van participar aquest dissabte, en la Verema Solidària que el celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, l'aportació al projecte  del vi Gra de Sorra, que s'elabora en benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). 

El públic assistent va participar en la verema popular, el xafat i premsat del raïm o la visita al celler,  entre altres activitats enoturístiques. També es va organitzar un esmorzar. La jornada es va completar amb la subhasta de dues obres del pintor de Les Garrigues Gregori Iglesias que va permetre  recaptar altres 250 euros al projecte solidari.

Les obres de l'artista Gregori Igblesias que es v an subhastar en el celler Mas Blanch i JovéEl celler Lagravera va començar el programa de veremes col·laboratives amb les quals s'elabora el vi solidari Gra de Sorra el dissabte, dia 6 d'octubre. Terrer de Pallars a Figuerola d'Orcau, va prendre el relleu el dissabte, 13 d'octubre. Mentre que Mas Blanc i Jové de la Pobla de Cérvoles ha tancat avui aquest programa.

Aquesta és la segona edició del projecte del vi solidari Gra de Sorra que es va iniciar l'any passat amb un cupatge de Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que va donar lloc a la primera anyada del vi

Unes ampolles que es comercialitzaran a partir d'aquesta tardor en benefici d'Afanoc. El projecte del vi solidari és una iniciativa dels cellers Lagravera d'Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d'Orcau, la consultoria de comunicacióenogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio.

Comentarios