21.10.2020 |
Territoris.cat

El Consell Comarcal organitza el primer concurs 'Garrigues en Flor'

Una quinzena de pobles de les Garrigues participen en aquest concurs guarnint els seus espais amb flors naturals

Imatge dels carrers guarnits de Vinaixa
Imatge dels carrers guarnits de Vinaixa
El Consell Comarcal organitza el primer concurs 'Garrigues en Flor'

El Consell Comarcal de les Garrigues ha convocat el primer concurs per embellir els pobles Garrigues en Flor. Amb aquesta iniciativa pretén implicar els garriguencs perquè guarneixin els seus pobles i així incentivar la seva participació en l'embelliment dels espais.

La iniciativa s'ha presentat aquest dimecres, amb la participació de la vicepresidenta segona, Rosa Pujol; del president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i del tècnic de Cultura del Consell Comarcal de les Garrigues, Isidre Pinyol.

La vicepresidenta Rosa Pujol ha felicitat els organitzadors per aquest concurs comarcal i ha afirmat que d'alguna manera és una empenta en l'àmbit turístic i dóna a conèixer aquests meravellosos pobles que tenim.

El president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, ha declarat que aquesta iniciativa de promoció turística de les Garrigues s'inclou dins del pla estratègic amb l'objectiu de valorar l'autoestima dels nostres pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

En la convocatòria hi poden participar tots els veïns i veïnes a títol individual, també els establiments i comerços dels pobles que vulguin decorar els balcons, carrers, façanes i entrades amb flors i plantes naturals
 

Una quinzena dels vint-i-quatre pobles garriguencs s'han sumat a concursar: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, Bovera, Cervià de les Garrigues, El Cogul, Fulleda, la Granadella, Juncosa, Juneda, Puiggròs, Tarrés, El Vilosell i Vinaixa.

Antoni Villas Rosa Pujol Garriges en FlorAquests ajuntaments guarniran amb flors espais municipals com carrers, porxades i racons per tal de valorar la bellesa i l'encant dels pobles de les Garrigues. Aquests espais han d'estar decorats i exposats del 20 al 28 de maig.

Hi haurà un jurat encarregat de seleccionar els guanyadors i que estarà format pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, dos tècnics del consell i dos representants vinculats a la jardineria.

Durant el mes de juny es farà públic el veredicte valorant el millor carrer engalonat. També es premiaran les millors balconades i/o entrades. Es valoraran aspectes com l'originalitat i l'impacte visual, la composició i proporció, la qualitat artística i el disseny, l'harmonia dels colors i la proporció.

Paral·lelament es farà un concurs d'Instagram on la temàtica serà les flors - #lesgarriguesenflor -

El Consell Comarcal organitza el primer concurs 'Garrigues en Flor'
comentaris