28.07.2021 |
Territoris.cat

Èxit de participació en la XI edició del concurs de pintura infantil de Mas Blanch i Jové

Aquesta edició està especialment dedicada als professors, per la seva tasca, tan essencial, i amb unes condicions complicades
20201127_112553
Més de 450 obres de 13 col·legis diferents es troben exposades a la Sala de bótes del Celler
Èxit de participació en la XI edició del concurs de pintura infantil de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Onzè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de Les Garrigues. Més de 450 obres de 13 col·legis diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la increïble pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de La Vinya dels Artistes. 

20201127_112608

Degut a l’actual situació sanitària actual, s’allargarà l’exposició de les obres que podran visitar-se tots els dissabtes i diumenges de les 10:00 a 14:00 h. fins a finals de febrer. Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

Enguany es repartiran més de 500 euros en premis i el seu lliurament als guanyadors serà el proper 20 de desembre a les 5 de la tarda

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 11 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.

El celler vol dedicar aquesta edició de l’any 2020 a les escoles i, especialment, al professorat que enguany està realitzant la seva tasca, tan essencial, amb unes condicions especialment complicades.

Èxit de participació en la XI edició del concurs de pintura infantil de Mas Blanch i Jové
comentaris