11.05.2021 |
Territoris.cat

Festival d’Aeròbic i fase d’ascens del Tennis Taula, el cap de setmana a les Borges

Aquest cap de setmana, entre altres actes, a les Borges Blanques hi ha prevists un Festival d’Aeròbic Dance, i la fase d’ascens a Divisió d’Honor del Tennis Taula estatal.

Aeròbic Dance
Aeròbic Dance al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques.
Festival d’Aeròbic i fase d’ascens del Tennis Taula, el cap de setmana a les Borges

Amb l’arribada del final del curs acadèmic les entitats esportives de les Borges prenen el protagonisme i aquest cap de setmana, entre d’altres actes, han preparat un Festival d’Aeròbic Dance, el dissabte a les 20 hores al Pavelló de l’Oli, i la fase d’ascens a Divisió d’Honor del Tennis Taula estatal que, dissabte matí i tarda i diumenge al matí, disputaran al Centre de Tecnificació els 18 millors equips de la primera categoria nacional, per aconseguir les 6 places que donen accés a la categoria de plata.

Al Festival d’Aeròbic s’hi exhibiran 97 participants, la majoria noies però també amb algun noi, entre els 4 i els 16 anys, que provenen del Club Esportiu Estil de Mollerussa, el Gimnàs Nova Forma d’Arbeca i el Club Esportiu Sílvia Sans de les Borges Blanques, en el que hi participen alumnes de l’Escola Joan XXIII i de l’INS Josep Vallverdú. Amb el suport de 4 o 5 monitores, ballaran durant una hora i mitja a ritme de Hip-Hop,  Dansa, Aeròbic i Zumba, i en finalitzar rebran una medalla de record. L’activitat està organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges.

Esther Bellmunt, que juntament amb la seva filla Ariadna Chiquillo, és la responsable del festival ha declarat que els participants han preparat aquesta exhibició amb molta il·lusió durant tot el curs, per actuar davant dels 300 familiars i amics que s’espera que assisteixin al festival.

D’altra banda, el dissabte a les 10 i les 18 hores i el diumenge a les 11 hores, al Centre de Tecnificació del Tennis Taula es disputarà la fase Play Off d’Ascens a Divisió Honor. L’equip del CTTBorges format per José Luis Andrade, Jordi Latorre i David González van finalitzar la lliga en la primera posició.

D’aquesta manera debutaran dissabte a les 18 hores contra un altre primer de grup. En cas de no aconseguir la victòria, diumenge tindran una altre oportunitat. El sorteig es realitzarà aquest divendres a la tarda i es decidiran les eliminatòries del dissabte.

Festival d’Aeròbic i fase d’ascens del Tennis Taula, el cap de setmana a les Borges
comentaris