21.08.2019 |
Territoris.cat

Feliu Ventura i La Terrasseta de Preixens seran els grans reclams d’aquesta 25a edició

La Terrasseta de Preixens, caps de cartell del Festival de la Granadella
La Terrasseta de Preixens, caps de cartell del Festival de la Granadella
Feliu Ventura i La Terrasseta de Preixens seran els grans reclams d’aquesta 25a edició

El Festival de Música Popular i Tradicional de la Granadella celebrarà el seu 25è aniversari del 24 al 26 d’agost amb una programació gratuïta que pretén apropar-se a tots els públics. La presentació va comptar amb la participació del diputat Enric Mir; l’alcalde de la Granadella, Carlos Gibert i de la tècnica de Cultura, Carla Roca.

Gibert va explicar que per la Granadella és un honor estar 25 anys sent els portaveus a les terres de Ponent de la música popular i tradicional catalana. El festival va començar tímidament l’any 1993 de la mà de Josep Martí i ha anat creixent i esdevenint un referent de la música tradicional a Catalunya.festival presentacio

La programació començarà el divendres 24 amb una caminada popular, havaneres i rom cremat i les actuacions de Les Anxovetes i La Terrasseta de Preixens, que presentaran el seu darrer treball Tou, que combina sons tradicionals amb l’electrònica. El dissabte 25 serà el torn de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens, en un concert-homenatge a Ovidi Montllor, i Miquel del Roig. Aquestes actuacions aniran precedides de la Cursa de la Cordera, un berenar i una mostra de balls tradicionals amb .

La darrera jornada començarà amb el concurs de bitlles, la trobada de puntaires, una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània, un taller de ball de bastons i les danses dels Aires del Montseny. El concert de clausura d’aquesta 25a edició anirà a càrrec del conjunt ebrenc Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Tots els actes es faran a la plaça de la Vila que, a més, acollirà durant tot el cap de setmana una fira de productes artesanals i el sopar-maridatge que tindrà lloc el dissabte 25 de la mà dels xefs Ferran Obiols i Montse Freixa.

Comentarios