21.08.2019 |
Territoris.cat

Les fotografies del concurs d'Instagram Les Garrigues en Flor s'exposen a l'IEI

Les fotografies del concurs d'instagram Les Garrigues en Flor s'exposen a l'IEI 

Antoni Villas en el pati de l'IEI amb els guanyadors del Concurs Les Garrigues en Flor
Antoni Villas en el pati de l'IEI amb els guanyadors del Concurs Les Garrigues en Flor
Les fotografies del concurs d'Instagram Les Garrigues en Flor s'exposen a l'IEI

El pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI) ha inaugurat aquest dimecres l'exposició de les fotografies participants en el Concurs d’Instagram Les Garrigues en Flor, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració del col·lectiu Igers Lleida, l'IEI i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Les imatges guanyadores del Concurs d’Instagram Les Garrigues en FlorEn el decurs de l'acte inaugural el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, ha fet entrega d'un lot de productes de la comarca, a les tres guanyadores del concurs de fotografia: @borgenca1958 (Rosa Maria Lombarda), @dolors.pobla (Dolors López Quílez) i @nosprior (Noemí Seró). 

Villas ha remarcat la importància d'activitats com aquesta per incentivar l'autoestima de la gent del territori, així com donar a conèixer la comarca de les Garrigues arreu

L’exposició mostra una selecció de 22 fotografies pujades a Instagram amb l’etiqueta #lesgarriguesenflor2018 i es podrà visitar al pati de l’IEI fins al 26 d’agost. En total, s'hi han presentat a concurs 202 fotografies, totes elles amb la temàtica de les flors, de les quals el jurat n'ha seleccionat 22 per a ser exposades a l'IEI.

El Consell Comarcal va entregar el passat 11 de juliol els premis del jurat i el premi popular del 2n concurs Les Garrigues en Flor, en el qual van participar 228 persones

El concurs d'Instagram és una activitat paral·lela emmarcada en la segona edició del concurs Les Garrigues en Flor, dut a terme del 19 de maig al 3 de juny, per embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues. Es tracta d'una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

Comentarios