La Granadella obre un curs per interpretar l'oli de les Garrigues

Dirigit a productors, comercialitzadors i sector turístic, tindrà lloc els propers 27 de juliol 3 i 10 d'agost

La recollida d'olives començarà ben aviat a les Garrigues
photo_camera Les sessions, amb oli del municipi, seran didàctiques

El Departament d’Agricultura en col·laboració de l’Ajuntament de la Granadella han organitzat el curs: “Vols conèixer com es tasta l’oli de les Garrigues?”, un seminari que pretén que els participants adquireixin els coneixements i la pràctica per tal de poder interpretar les característiques organolèptiques i sensorials de l’oli d’oliva de les Garrigues.

El curs va dirigit a les persones interessades en la cultura de l’oli, tan si en són productors com si pertanyen al sector de la comercialització o turístic i que valoren l’excel·lència d’aquest producte tan lligat a les Garrigues.

La realització del curs, que constra de 3 sessions de dues hores cada una, anirà a càrrec de Pilar Pardell, membre del Panell de Tast d’Olis de Catalunya. El seminari es realitzarà el dissabtes 27 de juliol, 3 i 10 d'agost, de 11 a 13 h a l’Aula Formativa del Centre Cívic de la Granadella. L’execució d’aquestes actuacions s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes. L’Ajuntament de la Granadella ha acordat destinar-hi part dels ingressos procedents de les centrals eòliques al seu municipi amb la finalitat el crear activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la població jove de les Garrigues.

El curs és gratuït i les places són limitades a 15 persones. Les inscripcions s'han de realitzar al tel. 973-133017 o al correu electrònic: [email protected].

Comentaris