25.01.2021 |
Territoris.cat

I Jornada sobre Genealogia i Arxius al Vilosell

Sota el títol Descobrim les nostres arrels, es portarà a terme el dia 30 de gener i té com a objectiu sensibilitzar sobre el patrocini en la digitalització del fons de l'Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona

I Jornada sobre Genealogia i Arxius al Vilosell

Descobrim les nostres arrels El Vilosell interiorL'Ajuntament del Vilosell i el Centre d'Estudis Locals del Vilosell han organitzat per al dissabte dia 30 de gener la I Jornada sobre Genealogia i Arxius que tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'Edifici municipal del consultori i que porta per títol Descobrim les nostres arrels.

L'objectiu d'aquesta jornada, que es prolongarà durant tot el matí, és sensibilitzar de la importància de la col·laboració i patrocini en la digitalització d'aquest fons

La inauguració es farà a les 10 del matí i anirà a càrrec de l'alcalde i del president del Centre d'Estudis Locals.

La jornada s'obrirà amb la ponència Els renoms, sobrenoms, malnoms, motius i noms de casa del Vilosell, a càrrec d'en Santi Arbós, del Centre d'Estudis de les Garrigues. Es continuarà amb la xerrada Com s'elabora un arbre genealògic de la mà d'en Vicenç Aguado, del Centre d'Estudis Locals del Vilosell. 

Altres dels temes que es tractaran són la digitalització dels fons de l'Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, així com el procés d'aquesta digitalització i la seva repercussió social. 

Es tancarà la convocatòria amb una taula rodona i amb la recollida de patrocinis.

I Jornada sobre Genealogia i Arxius al Vilosell
comentaris