Jornada gastronòmica al Parc de les Olors de l'Albi

La visita va incloure una visita guiada al parc i un sopar

DSC_0210
photo_camera Els assistents van aprendre algunes de les propietats de les herbes i plantes que hi ha al Parc de l'Albi.

Una vintena de persones van prendre part la setmana passada en la la Vesprada Gastronòmica que va tenir lloc al Parc de les Olors Les Basselles de l'Albi. La cita pretenia unir els productes de la terra, concretament de les Garrigues, amb propostes culinàries d'altres indrets molt més allunyats, com els continents americà, africà i asiàtic. 

La trobada es va dividir en dues parts. A la primera, els assistents van poder gaudir d'una visita guiada pel parc a càrrec dels seus propietaris i gestors, Roser Carol i Ferran Obiols, que van explicar-los les principals propietats de les plantes i herbes i les seves aplicacions culinàries. Seguidament el públic va poder degustar un sopar amb creacions gastronòmiques cuinades per a l'ocasió, com infusions refrescants d’herbes, una sel·lecció de torrades mediterrànies, ajoblanco amb Peccatum7, arròs al curri amb mango, broixetes de corder a la menta i rás el hanout, a més de carquinyolis de cardamom i gelat de Maria Lluïsa. La degustació es va poder acompanyar de vins del territori, com vi blanc del celler Matallonga de Fulleda, negre del celler Tomàs Cusiné, i vi escumós reserva Brut Nature de l’Olivera Cooperativa de Vallbona de les Monges.

Comentaris