10.12.2019 |
Territoris.cat

L’artista Ivan Egea mostra el seu treball al Celler Vinya Els Vilars d’Arbeca

Aquest diumenge, 8 de novembre, i aprofitant les portes obertes en motiu de les Jornades Europees de l'Enoturisme, el celler Vinya Els Vilars d'Arbeca va presentar una exposició de l'artista local Ivan Egea Pocurull.

IvanEgea exposant els seus treballs a la Vinya els Vilars d'Arbeca
IvanEgea exposant els seus treballs a la Vinya els Vilars d'Arbeca
L’artista Ivan Egea mostra el seu treball al Celler Vinya Els Vilars d’Arbeca

Aquest diumenge, 8 de novembre, i aprofitant les Jornades Europees de l'Enoturisme, el celler Vinya Els Vilars d'Arbeca va obrir portes per tal que tothom que estigués interessat o volgués conèixer millor el món dels vins pogués atansar-s’hi per gaudir de les instal·lacions i dels bons productes que allí s'hi elaboren.

En el marc d'aquest dia, va fer-se el canvi en la sala d'exposicions, on pengen i mostren la seva obra diferents artistes locals. Així, Manuel Batalla, el pastor pintor, va cedir parets i espai al jove Ivan Egea Pocurull, del que durant les properes setmanes, tothom que ho desitgi podrà gaudir-la lliurement al celler Vina Els Vilars.Una obra d'Ivan Egea exposada al celler Vinya els Vilars d'Arbeca

En l'acte de presentació d'aquesta exposició, que recull una mostra representativa d'obres de diferents èpoques de l'autor, comptem amb la presència i suport d'un gran nombre de persones, entre d'altres, l'alcalde de les Borges Blanques i diputat Enric Mir i de Joan Simó, alcalde d'Arbeca. Tots dos van posar en valor el treball i qualitat artística d'Ivan Egea i el dinamisme de la població d'Arbeca; així com l'aposta d'Antoni Aldomà i María José Pérez, propietaris de Vinya Els Vilars, d'obrir i oferir les seves instal·lacions per a la promoció i potenciació dels artistes locals. Cal assenyalar, tal com va destacar l’alcalde d'Arbeca, la gran quantitat d'artistes censats al municipi, 36 en total.

Ivan Egea
L'Ivan és un artista integral que treballa diferents materials, dels que sap extreure'n la seva ànima. Els seus inicis van ser la pintura, però tot seguit la seva creació va ser multidisciplinar, passant a l'escultura, fotografia i muntatges amb diferents materials que demanen la col·laboració dels que, expectants davant tanta imaginació, gaudeixen de l'obra que ens presenta.

Comentarios