La Cooperativa del camp Els Torms presenta l’oli de la nova campanya aquest divendres, 28 de novembre, a les 21:00h al restaurant Malena de Gimenells, oferint una degustació a tots els assistents.
Els productors de l'Olier afirmen que han pensat en el Xixo Castaño i el restaurant Malena de Gimenells, perquè el reconegut culiner lleidatà ja fa anys que confia en el nostre oli i perquè la cuina del seu restaurant combina a la perfecció la tradició i la avantguarda en els seus plats. A més estan convençuts que l’Olier no pot faltar en el taller de cuina experimental de la vaqueria, un referent de les terres de Lleida i més aquest any que la seva feina ha estat reconeguda novament amb una estrella Michelin.
Per aquesta nova campanya, l’Olier es presentarà en envàs de 5l i 2l, i en botella de 750cc i 250cc, a més també tindrà una línia d’olives arbequines, en pots de 400grs i 900grs.
L'anunci de la presentació ha servit per donar a conèixer que el proper 7 de desembre, els Torms acollirà la seva VI Festa de l’oli nou per tots els clients i amics, on oferiran un esmorzar popular i es muntarà com altres anys un petit mercat de productes locals i de la zona, a la que hi ha confirmada l’assistència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí.
La Cooperativa del camp Els Torms va ser fundada el 1951, gràcies a les inquietuds d’una sèrie de pagesos del poble, que veient com no treien profit de les seves collites, van decidir comprar un molí d’oli que hi havia al poble, i gestionar-se la producció ells mateixos.