07.05.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament subvenciona 18 llocs de treball en empreses de les Borges Blanques

Enric Mir presentant les noves línies de subvenció i dinamització econòmica de les Borges 1
Enric Mir presentant les noves línies de subvenció i dinamització econòmica de les Borges
L'Ajuntament subvenciona 18 llocs de treball en empreses de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha rebut un total de 13 sol·licituds de subvenció d’empreses i autònoms, amb seu al municipi, per haver contractat 18 nous treballadors durant el 2018. Es tracta de la nova línia de subvencions que va posar en funcionament el consistori borgenc durant el novembre i que comptava amb una partida inicial de 15.000 euros.

En concret s’han presentat 9 sol·licituds d’empreses i 4 d’autònoms que demanen ajuts per haver contractat fins a 18 nous treballadors. Cal recordar que, per cada nou empleat, l’Ajuntament establia una subvenció de  fins a 1.000 euros (amb un màxim de dos nous contractes per empresa) si la incorporació laboral era a jornada complerta, i 500 euros si es tractava de la contractació de joves per realitzar pràctiques d’una durada mínima de 6 mesos.

Les sol·licituds es van presentar de l’1 al 30 de novembre de 2018 i s’han demanat subvencions per un valor de 14.300 euros que l’Ajuntament de les Borges té previst aprovar pròximament

Així mateix, aquestes subvencions se sumen a les que també va posar en funcionament l’Ajuntament de les Borges Blanques per incentivar el lloguer de locals buits i per implantar nous establiments o modernitzar els actuals, per tal de promoure l’activitat econòmica de les Borges i millorar la qualitat de vida dels seus habitants, i que es resoldran ben aviat.

L'Ajuntament subvenciona 18 llocs de treball en empreses de les Borges Blanques
comentaris