23.10.2019 |

Més de 300 participants a la primera marxa Castell-bike de Castelldans

Entitats, associacions i els veïns del municipi es bolquen en la celebració de la cursa de BTT que va tenir lloc el passat 23 de març

Un recorregut en el que el paisatge te un gran protagonisme.
Un recorregut en el que el paisatge te un gran protagonisme.
Més de 300 participants a la primera marxa Castell-bike de Castelldans

Un total de 320 "bikers" es van donar cita a Castelldans el passat 23 de març per prendre part en la primera edició de la Castell-bike, organitzada pel Club Esportiu Castelldans i l'Ajuntament de Castelldans. La marxa en BTT, que va transcórrer pels principals camins del terme municipal, va comptar amb la col·laboració d'un bon nombre d'entitats municipals com l'Associació de Dones l’Esplendor, l'Associació Esportiva Vall de L’Aranyó, l'AMPA Escola Timorell de Castelldans, l'Associació de Joves Lo Portal, l'Associació Club Excursionista Esportiu de Castelldans i el Grup Solidari Castelldans, a més dels veïns de la localitat, que van oferir tota la seva ajuda. La prova va comptar amb dos recorreguts. El curt, de 32.5 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 620 metres, i el llarg, de 42 quilòmetres i un desnivell positiu de 850 metres. Per no fer tant llarg i costós el recorregut, els participants van poder reposar forces en els dos avituallaments preparats, un al quilòmetre 12 i l’altre al quilòmetre 24, aproximadament.

La cursa va començar a les 09.30 del matí, però a partir de les 10:30 va tenir lloc una gincama infantil en BTT al passeig, amb "crono" inclosa. Tots els participants, que van prndre part en la prova amb el seu casc reglamentari, tenien entre 5 i 12 anys i estaven dividits en dues categories, separats per edats. En cabar la prova els primers van tenir premi i l'organització va repartir esmorzar gratuít a tots els infants.

Pel que fa a la cursa, el guanyadors dels circuit llarg van ser Jordi Martorell, amb un temps d'1:45:42 i Ramona Gabriel amb 2:05:13. Al curt es van proclamar vencedors Marc Mestre, amb 1:33:13 i Sara Bellido amb 1:51:25. La cursa va acabar amb tres accidentats, dos donats d'alta el mateix dia i un tercer que va acabar amb un braç i una cama trencats però que ha evolucionat de manera favorable.

Comentarios