07.03.2021 |

Més de 90 persones a la inauguració del Punt d’Informació Juvenil de la Granadella

L'acte va incloure una visita a les instal·lacions i a la resta d'infraestructures municipals que ofereixen formació i assessorament laborals als joves garriguencs
El públic també va poder visitar les instal·lacions després dels parlaments.
Més de 90 persones a la inauguració del Punt d’Informació Juvenil de la Granadella

La Delegada de Joventut a Lleida, l'albinenca Anna Feliu, va presidir el passat dissabte a la tarda la inauguració del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la Granadella. L’acte, que es va realitzar a la sala d’actes del Centre Cívic de la Granadella, va ser un èxit de públic al qual hi van assistir més de 90 persones tan dl mateix municipi com dels pobles veïns.

La xerrada inaugural va anar a càrrec d’Aida Flix, actriu de Torrebesses, que va destacar que l’important no és haver de marxar del municipi per raons de feina, sinó saber on un té les seves arrels i mantenir-hi l’estimació i el vincle, d’altra banda, el dissenyador gràfic garriguenc Jordi Calvís va exposar l’experiència de la promoció del teletreball i va destacar que en determinades professions, si es disposa d’una bona connexió de banda ampla, es pot treballar des de les Garrigues tan per arreu de Catalunya com de la resta Món, a  més, amb una millor qualitat de vida.

D’altra banda, abans de la xerrada inaugural es va realitzar una visita per les instal·lacions del PIJ, l’Aula Formativa, la Biblioteca-Mediateca i pel Viver d’Empreses Garrigues Altres. Aquestes infraestructures i serveis tenen per finalitat fixar la població jove a les Garrigues oferint-los informació, assessorament, formació i oportunitats laborals.

Més de 90 persones a la inauguració del Punt d’Informació Juvenil de la Granadella
comentaris