17.01.2021 |
Territoris.cat

Reconeixement dels vins Clos Pons als Premis Vinari

El celler garriguenc, premiat amb quatre guardons, supera l'èxit aconseguit l'any passat en la primera edició del certamen

El nou celler de Clos Pons, ubicat a les Garrigues.
El nou celler de Clos Pons, ubicat a les Garrigues.
Reconeixement dels vins Clos Pons als Premis Vinari

El celler Clos Pons ha rebut un nou reconeixement a la qualitat dels seus vins, ja que ha estat premiat amb tres guardons en la segona edició dels premis Vinari 2014, celebrats el passat 10 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. 

Els vins del celler garriguenc va ser premiats amb quatre guardons: Clos Pons 810 va ser triple guardonat amb premiat amb Vinari Especial a la Producció Ecològica, Vinari de Bronze als Millors Negres de Guarda i Vinari de Bronze Especial D.O. Costers del Segre i Sisquella 2013 també va ser premiat amb el Vinari de Bronze als Millors Blancs de Guarda.

La gala va ser l’acte final d’aquest certamen, que va arrencar abans de l’estiu amb una convocatòria a tots els cellers i que ha aconseguit la participació de 783 vins adherits a les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya. Quatre tastos a cegues eliminatoris durant els mesos de juny i juliol i un tast final també a cegues, celebrat el passat 15 de setembre a Rubí, van donar pas a la gran nit dels vins catalans, que es va centrar en el lliurament de 160 guardons als vins guanyadors.

D'altra banda la passada setmana Clos Pons Alges 2011 també va ser premiat amb medalla de bronze al Premi Internacional de Vi “Mundis Vini” que se celebra a Alemanya.

El recull de reconeixements internacionals se sumen a la bona trajectòria comercial del celler de L’Albagés, que actualment és present en més de 40 països de tot el món.

Reconeixement dels vins Clos Pons als Premis Vinari
comentaris