Sardines i vi per esmorzar: Mas Blanch i Jové celebra una menjada popular

Vinyes de la finca de Mas Blanch i Jové ©Territoriscat
photo_camera Ceps a la finca de Mas Blanch i Jové

El dissabte dia 17 de novembre el celler Mas Blanch i Jové oferirà una sardinada popular gratuïta de les 10.00 a les 13.00 hores amb tast de vins i oberta a tothom. També es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

L'esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració, ja que el celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes

La verema d'enguany

Durant mes d'un més s'ha veremat a mà els 70.000 kg. de raïm procedent de les 17 hectàrees de vinya ecològica que té el celler. Unes vinyes d'altura, seques, pedregoses i de baixa producció que es troben a dins del municipi de La Pobla de Cérvoles.

El celler es mostra molt satisfet amb la verema d'enguany, i afirma que ha estat excel·lent. La vinya que es va plantar fa 5 anys i les bones condicions climatològiques d'enguany, favorables als ceps, haurien suposat un augment tant en quantitat com en qualitat

Comentaris