03.03.2021 |
Territoris.cat

Taller de collage a les Borges per atansar les arts plàstiques als joves

Organitzat per l'entitat cultural ARTS25400, té lloc cada matí a l'Espai Macià

Taller de collage a l'Espai Macià
Els més petits utilitzen altres creacions com a referència i per a que els ajudin a inspirar-se.
Taller de collage a les Borges per atansar les arts plàstiques als joves

Una desena d’infants i joves de les Borges participen des d’avui i fins dijous en un taller de collage a l’Espai Macià, una iniciativa organitzada des de l’associació cultural ARTS25400 amb l’objectiu d’atansar les arts plàstiques als més petits de la ciutat. L’actuació, que s’emmarca dins el programa d’activitats anual de l’entitat, està adreçada a nens i nenes de 10 a 16 anys i va a càrrec de la seva presidenta, Marta Viles.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de les Borges, Francesc Macià, ha aplaudit la iniciativa d’ARTS25400 “ja que han impulsat una proposta molt atractiva, que permet divertir-se i fer anar la imaginació per crear obres totalment personalitzades i originals”. El regidor també ha volgut animar a la resta de gent interessada a participar en aquest taller a sumar-s’hi, ja que “és una de les activitats formatives pensades perquè els joves puguin aprofitar el temps lliure de què disposen durant les vacances d’estiu i que els ajudarà a despertar-los l’interès per l’art i la pintura”. Durant la sessió de creació els assistents utilitzen tot tipus de materials com retalls de premsa i de revistes, fotografies, roba, materials com fusta i altres elements amb els quals creen collages abstractes i figuratius.

Aquesta no és la primera proposta estiuenca de l’entitat ARTS25400, que des de fa tres anys impulsa activitats que permeten treballar les diferents tècniques artístiques. A més, al llarg de l’any ARTS25400 promou l’exhibició de diferents propostes en l’àmbit de diverses disciplines artístiques a través d’activitats com exposicions, tallers, xerrades, jornades, conferències, debats i mostres d’art, amb l‘objectiu de donar a conèixer i potenciar la tasca dels artistes del territori, tant creadors consolidats com col·lectius emergents.  

Taller de collage a les Borges per atansar les arts plàstiques als joves
comentaris