El torneig 3x3 La Pikadinha de Juneda ha aplegat 48 equips

La doble jornada de competició del torneig 3x3 La Pikadinha va ser tot un èxit a la pista i a la grada, amb 48 equips participants al Poliesportiu de Juneda.

IMG_1616
photo_camera Els tres primers classificats de la categoria infantil al torneig 3x3 La Pikadinha de Juneda.

El torneig es va desenvolupar entre divendres i dissabte passat. La primera jornada es va dedicar a les categories juvenil i júnior-sènior, i la segona als prebenjamins, alevins i infantils. En total hi van participar 48 equips, repartits de la següent manera: 9 en la categoria júnior-sènior, 5 en juvenils, 5, en infantils, 17 en alevins i 12 en prebenjamins.
Els guanyadors en les diferents categories van ser Los 4 Fantásticos (alevins), Penetradors del Segrià (infantils), Tita Palante (juvenils) i Tell a boy a match a car (júnior-sènior). Van tenir premi els tres primers classificats de cada categoria. Els primers classificats van tenir un stick Replic per a cada jugador, els segons una motxilla Replic i els tercers una funda d’stick Replic.
Hi van participar jugadors i jugadores provinents de tots els indrets de Catalunya i alguns d’Aragó i de la Comunitat Valenciana. Enguany es va implantar una regla nova en el torneig consistent en que cada equip, en cas que anés perdent, en cada part podia demanar el comodí d'una falta directa. El resultat d'aquesta nova regla va ser molt satisfactori i va donar més emoció a molts partits.
En definitiva, van ser dos dies plens de la màgia de l'hoquei i amb un molt bon ambient tant a la pista com a la grada. Des de l’organització, a càrrec del Club Hoquei Juneda i Unnik Events & Equipment, s’ha volgut destacar el suport de l’Ajuntament de Juneda i dels col·laboradors, que han estat Replic i DGC Gallery.es.