01.12.2020 |
Territoris.cat

Ple al segon cap de setmana de la 'Festiuada, moments d'art i marinada' de Cervera

El públic va poder gaudir d'una visita teatralitzada per la Cervera jueva

Ple al segon cap de setmana de la 'Festiuada, moments d'art i marinada' de Cervera

La programació de la 'Festiuada, moments d’art i marinada' de Cervera va proposar el passat dissabte 1 d'agost una visita teatralitzada al públic cerverí.

'La Cervera jueva amb Regina de Quercí' va ser una proposta del Museu de Cervera, i anà a càrrec de l’actriu Patrícia McGill.

L'itinerari s'inicià a la Paeria de Cervera, des d’on va fer un recorregut pels antics carrers jueus de la ciutat

La protagonista de la visita, Regina, formava part d’una família important de Cervera, els Quercí. Com a vídua d’Issach de Quercí, es va veure empesa a conèixer tot un seguit de renúncies socials.

La propera visita teatralitzada està prevista pel diumenge 8 d’agost, quan serà el torn de la Cervera medieval amb la interpretació de Margarida, esclava del Menàrguens

En el marc de la 'Festiuada' també es va organitzar el diumenge 2 d'agost un concert de sardanes, a càrrec de la Cobla Maricel. La propera trobada musical serà el diumenge 23 d’agost, a càrrec de la Cobla 11 de setembre.

Aquest vespre, en el marc d'aquesta nova proposta cultural cerverina, tindrà lloc la projecció de 'la Innocència', en el marc de la Mostra Internacional de Cinema Etnològic. El dia 7 d'agost tindrà lloc, a les 19.00 hores, a la plaça Santa Anna, el concert d'Inversen Band; i el 8 d'agost, a les 21.30 hores, al Pati de la Universitat, la projecció de 'Jóker'.

3 Cartell Festiuada setmanal

Ple al segon cap de setmana de la 'Festiuada, moments d'art i marinada' de Cervera
comentaris