25.01.2021 |
Territoris.cat

DEL 12 AL 15 DE MARÇ

MUD, el Festival de Músiques Disperses, escalfa motors

L'edició d'enguany, organitzada exclusivament per la Paeria de Lleida, tindrà lloc del 12 al 15 de març
Avui el Cafè del Teatre ha acollit la presentació del MUD
Avui el Cafè del Teatre ha acollit la presentació del MUD
MUD, el Festival de Músiques Disperses, escalfa motors

Avui s'ha presentat la catorzena edició del MUD, el Festival de Músiques Disperses, singular trobada musical del territori que tindrà lloc a Lleida del 12 al 15 de març.

El MUD d'enguany està organitzat per l'Ajuntament de Lleida de forma exclusiva, després que el segell Guerssen, creador del festival, hagi passat a fer-ne únicament la direcció artística.

L'edició 2020 del MUD comptarà amb les actuacions de Pau Riba, Sachiko Kanenobu, Dúo La Loba, Ivory Tusk, Cánovas, Adolfo y Guzmán i Derby Motoreta's Burrito Kachimba

El MUD, en quatre dies
Pau Riba serà l'encarregat d'inaugurar el MUD el dijous 12 de març, commemorant els 50 anys del seu exitós disc 'Dioptria'.

El Festival continuarà el divendres 13 de març amb l'actuació del Dúo La Loba, que presentaran el seu nou treball musical 'Verbena'.

El dissabte 14 de març serà doblement musical: al migdia, la botiga-cerveseria Grans Records acollirà l'actuació d'Ivory Tusk, dins de la programació dels 'Concerts íntims' del Festival. 

I a la nit serà el torn de Cánovas, Adolfo y Guzmán, que obriran la vetllada al Cafè del Teatre. A aquests els seguirà la posada en escena de Sachiko Kanenobu, cantautora japonesa que trepitjarà per primera vegada l'Estat espanyol.  

Els exitosos Derby Motoreta's Burrito Kachimba tancaran el diumenge 15 de març, de nou al Cafè del Teatre.

mud

MUD, el Festival de Músiques Disperses, escalfa motors
comentaris