18.06.2021 |

Comença la recuperació del Camí del Riu Segre a Lleida

Amb aquesta actuació quedarà enllestit tot l’itinerari, que va des de l’encreuament de l’A-2 fins a Butsènit

Parc de la Mitjana de Lleida.
Parc de la Mitjana de Lleida.
Comença la recuperació del Camí del Riu Segre a Lleida

Ja han començat els treballs de recuperació del Camí del Riu de la ciutat de Lleida.

Es tracta de la segona fase de les obres d’arranjament d'aquest recorregut, que afecten el tram entre la Mitjana i l’Escola Alba.

Les principals actuacions inclouen

  • L’adequació ambiental del marge dret del riu Segre al tram urbà, amb plantacions a la canalització de 1.200 exemplars de vegetació arbustiva mediterrània. Algunes espècies s’han seleccionat per tenir fruits carnosos que puguin servir d’aliment a fauna com a petits ocells.
     
  • El condicionament de camins al Parc de La Mitjana, amb la millora d’un total d’1 km de diferents camins interiors del parc, per tal de facilitar l’accessibilitat i l’ús per part de la ciutadania.
     
  • L’adequació del camí del riu en el tram entre La Mitjana i la Torre del Mata, d’1,65 km. En concret, es durà a terme l’esbrossada de vegetació, explanació i aportació de tot-u i sauló en els trams necessaris. També s’inclou l’eliminació d’una torre elèctrica en desús i l’adequació de dos passos superiors en séquies de drenatge. 
     
  • La creació i col·locació de senyalització explicativa a tot el camí del riu.

Amb aquestes actuacions quedarà finalitzat els 15 km del Camí del Riu, que va des de l’encreuament amb l’autovia A2 fins a Butsènit

Comença la recuperació del Camí del Riu Segre a Lleida
comentaris