02.03.2021 |
Territoris.cat

Balaguer recolza una vegada més la restauració local

Ho fa a través del lloc web restauracio.balaguer.cat que recull els negocis que ofereixen menjar per emportar o servei a domicili
Fotografia: Paeria de Balaguer
Fotografia: Paeria de Balaguer
Balaguer recolza una vegada més la restauració local

Balaguer ha posat en marxa el web restauracio.balaguer.cat per donar a conèixer aquells bars i restaurants de la ciutat que ofereixen menjar per emportar o servei a domicili.

La posada en marxa d'aquesta nova web, que s'ha agilitzat a causa de la pandèmia, és un pas més per la digitalització dels comerços, empreses i serveis locals.

Actualment, el lloc web compta amb prop d'una vintena d'establiments inscrits

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que en els darrers mesos la Paeria de Balaguer ha posat en marxa per donar suport els sectors del comerç i la restauració impulsant la seva digitalització a través del Directori empresarial, comercial i de serveis; de la campanya 'Troba-ho a Balaguer', de la guia 'Eines per a la digitalització del comerç de Balaguer, Guia de suport per a la venda on-line' o amb els ajuts de fins a 1.000 € que es van atorgar als petits negocis locals més afectats per la COVID-19.

Per formar part del lloc web i aparèixer en ell, els establiments de la restauració que fan menjar per emportar s'hi poden inscriure consultant la mateixa pàgina

Balaguer recolza una vegada més la restauració local
comentaris