25.09.2020 |
Territoris.cat

Balaguer se suma a la Marató omplint la plaça Mercadal de música, balls i estrelles solidàries

Balaguer ha recaptat fins ara 14.107, 68 euros per La Marató de TV 3 a l’espera del recompte final, que se sabrà demà dimarts després que avui encara hi ha prevista una activitat a la Biblioteca

Els Bombers del parc de Balaguer col·laboren en  La Marató
Els Bombers del parc de Balaguer col·laboren en La Marató
Balaguer se suma a la Marató omplint la plaça Mercadal de música, balls i estrelles solidàries

La plaça Mercadal de Balaguer escenari de  La Marató 2A Balaguer, durant tot el matí de diumenge es van dur a termeactuacions musicals, balls i fins i tot una flashmob. Cada any, des de la comissió de festes de la ciutat, es tria un article per vendre. Enguany ha estat un escalfacolls. S'han esgotat els 400 que s'havien posat a la venda a un preu de dos euros. També es van esgotar les 4.000 estrelles que es venien a un euro i que es pengen amb desitjos o noms dels veïns als arbres de la plaça Mercadal com a única decoració nadalenca en aquest indret.

Angelines Herrero és la presidenta de la Casa d'Andalusia, una de les entitats encarregades de fer les estrelles i ha explicat que han estat tot un èxit i que el que La plaça Mercadal de Balaguer escenari de  La Marató 1més dibuixen els nens a les estrelles són somriures. A Balaguer, els més petits també han pogut fer passejades amb cavalls i ser bombers per un dia. 

La regidora de festes de l'Ajuntament de Balaguer, Lorena González, explica que enguany s'han concentrat totes les activitats a la plaça Mercadal i que iniciatives com la Marató són imprescindibles per l'avenç científic. En total la capital de la Noguera ha organitzat una quarantena d'activitats durant tot el mes de desembre amb motiu de la Marató.

Balaguer ha recaptat fins ara 14.107, 68 euros per La Marató de TV 3 a l’espera del recompte final, que se sabrà demà dimarts després que avui encara hi ha prevista una activitat a la Biblioteca i després que encara s’està pendent de al xifra que han de facilitar un total de 6 entitats. Amb tot, s’espera superar la xifra recaptada l’any passat, que va ser de 14.539,17 euros.

Balaguer se suma a la Marató omplint la plaça Mercadal de música, balls i estrelles solidàries
comentaris