12.05.2021 |
Territoris.cat

La Comarkalada de la Noguera es trasllada a la Sentiu de Sió

Band The Cool cap de cartell de la Comarkalada 2019 a la Noguera
Band The Cool cap de cartell de la Comarkalada 2019 a la Noguera
La Comarkalada de la Noguera es trasllada a la Sentiu de Sió

La Sentiu de Sió es convertirà el pròxim 5 d'octubre en l'epicentre del jovent de la comarca de la Noguera amb la celebració de la catorzena edició de la Comarkalada, la Trobada Jove de la Noguera. L'edició d'enguany la gestionarà conjuntament l'associació Jovent La Sentiu, l'Ajuntament de La Sentiu de Sió, i l'Oficina Jove de la Noguera, i s'espera la participació d'una quinzena d'associacions de la comarca.

Presentació de la Comarkalada 2019 a la Sentiu de SióLa passada setmana es va presentar la programació musical amb un cartell que encapçala Band The Cool i Rocktàmbuls, a qui acompanyaran a l'escenari dels DJ's Marsal Ventura i Gnix. Les entrades, que tenen un preu anticipat de cinc euros, i set en taquilla, es poden adquirir a l'Oficina Jove de la Noguera, a l'edifici Lapallavacara de Balaguer.

La Fira Jove

Una de les novetats destacades d'aquest any és la Fira Jove, una proposta que sota el lema La meva sèrie preferida, obligarà als participants a caracteritzar l'estand i desfressar-se dels personatges de les sèries preferides. Els organitzadors premiaran a la millor caracterització amb 300 euros, 200 al segon classificat i 100 pel tercer.

Amb aquesta iniciativa la Comarkalada pretén potenciar l'equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca

RocktàmbulsEl concert de nit serà l'única activitat de pagament a la Comarkalada; la resta seran gratuïtes i obertes al públic. El programa d'actes es completarà amb un vermut popular, espectacles de carrer, una gimcana jove, concursos o una exhibició de quads, entre d'altres. Les activitats, organitzades íntegrament per l'associació Jovent La Sentiu, compleixen un altre dels objectius de la Comarkalada: aconseguir la implicació del jovent del poble amfitrió en el projecte. A més, la Trobada Jove també vol ser una festa oberta i adreçada a tot el municipi, amb la participació de tots els veïns i veïnes.

La Comarkalada de la Noguera es trasllada a la Sentiu de Sió
comentaris