17.05.2021 |
Territoris.cat

La Paeria de Balaguer presenta el Festival Llavors amb Mishima com a cap de cartell

El Festival Llavors se celebrarà el 25 i 26 de setembre en el monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, amb un cartell que també inclou a Pau Vallvé, la ballarina Iria Llena Gasol, les instal·lacions de Magda Puig Torres i Rawscenography, l'exposició fotogràfica de Marta Garcia Cardellach o el taller de dansa del ballarí Aimar Pérez Galí

 

 

El Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, en la presentació de Llavors
El Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, presenta el Festival Llavors
La Paeria de Balaguer presenta el Festival Llavors amb Mishima com a cap de cartell

La Paeria de Balaguer va presentar aquest dimarts la primera edició del Festival Llavors, un certamen que ve marcat per tota la reestructuració del calendari cultural de la capital de la Noguera, que permetrà recuperar el concert de la banda Mishima, que havia de celebrar-se el passat 26 d'abril al Teatre Municipal i el Cabaret Delicatessen del projecte Nilak, ambdós suspesos a causa de la crisi sanitària, i que es trasllada al 25 i 26 de setembre.

Cartell Festival LlavorsEl Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va presidir l'acte de presentació del Festival Llavors en el mateix escenari del monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, on tindrà lloc l'esdeveniment. El Paer en cap va dir que el Festival amb la voluntat de donar cabuda a noves creacions de dansa, circ, fotografia i música en un entorn de naturalesa i cultura viva.

La Paeria de Balaguer dona un nou impuls a la cultura elaborant un espai perquè projectes escènics de totes les disciplines artístiques puguin presentar-se i mostrar les seves creacions, que s'ha batejat amb el nom de Festival Llavors. Cultura en creixement.

Des de l'Àrea de Cultura de Paeria de Balaguer es pretén que el festival sigui el punt de partida d'un projecte més ampli que faci possible que la capital de la Noguera aculli residències artístiques pròximament i que el certamen sigui el marc on donar a conèixer projectes en fase de creixement.

El Festival Llavors se celebrarà el 25 i 26 de setembre en el marc del monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, referent de la cultura de Balaguer, i les entrades es podran reservar a partir del 15 de juliol, al preu 35 euros en el web del Festival Llavors. Cultura en creixement.

El cartell del Festival es completa amb artistes com Pau Vallvé, que hi comença gira amb el seu nou treball, la proposta de dansa de la ballarina Iria Llena Gasol, les instal·lacions de Magda Puig Torres i Rawscenography, l'exposició fotogràfica de Marta Garcia Cardellach o el taller de dansa del ballarí Aimar Pérez Galí.

La Paeria de Balaguer presenta el Festival Llavors amb Mishima com a cap de cartell
comentaris