06.08.2021 |
Territoris.cat

Térmens obsequia llibres als infants per Sant Jordi

Els llibres seleccionats pels més petits són "Les Bestioles de camp" i "Mamífers". Pels alumnes de l'Escola, "Mamífers", "Fi? Això no s'acaba així", "Hi ha coses que són de mal perdre" i "Laberint roig". Precisament l’autor d’aquesta obra és en Ramon Besora, president del jurat del Premi Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens
IMG_6248
IMG_6248
Térmens obsequia llibres als infants per Sant Jordi

L'Ajuntament de Térmens centra la diada del patró de Catalunya en els més menuts. Amb l'afany d'apropar la cultura als infants i fer més amè el context marcat per la pandèmia i les restriccions, el consistori aposta per regalar un llibre a tots els nens i nenes de la vila en edats compreses entre 0 i 12 anys, donant continuïtat, així, a l'iniciativa nascuda el Sant Jordi de 2020. En total seran entregats 122 llibres. 

IMG_6250

Les diferents obres han estat escollides en col·laboració la Llar d'Infants, l'Escola Alfred Potrony i la Biblioteca Municipal de Térmens.

Els llibres seleccionats pels més petits són "Les Bestioles de camp" i "Mamífers". Pels alumnes de l'Escola, "Mamífers", "Fi? Això no s'acaba així", "Hi ha coses que són de mal perdre" i "Laberint roig". Precisament l’autor d’aquesta obra és en Ramon Besora, president del jurat del Premi Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens.

Aquest any l'entrega dels llibres adopta un format diferent. A diferència del passat Sant Jordi, en què els llibres van ser repartits per les cases amb l'ajuda de la Llar d'Infants i de la Biblioteca de Térmens degut al tancament de les escoles i al confinament domiciliari, aquest cop s'ha optat per a que els nens passin a recollir-ho a la Biblioteca Municipal.

Térmens obsequia llibres als infants per Sant Jordi
comentaris