21.10.2019 |
Territoris.cat

Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de condicionament de la carretera entre Linyola i Bellcaire d’Urgell

Trànsit a la carretera Linyola Bellcaire
Trànsit a la carretera Linyola Bellcaire
Territori i Sostenibilitat adjudica les obres de condicionament de la carretera entre Linyola i Bellcaire d’Urgell

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de condicionament de la carretera entre Linyola i Bellcaire d’Urgell per un import de 4,3 milions d’euros. Aquesta actuació consisteix principalment en l’eixamplament i millora del traçat de la carretera, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Es preveu que els treballs comencin aquest hivern, amb un termini d’execució de 12 mesos. 

Mapa carretera Bellcaire - LinyolaLa carretera que pertany a la xarxa comarcal, discorre entre Mollerussa i Linyola i des de Linyola arriba a Bellcaire d’Urgell, on connecta amb la C-53 (carretera de Balaguer a Tàrrega). El tram que va des de Mollerussa a Linyola ja està condicionat. 
Ara, s’actuarà en el tram des del nord de la variant de Linyola fins a Bellcaire d’Urgell, que actualment té una amplada d’uns 6 metres i no disposa de vorals.

Les obres que ara s’impulsen permetran eixamplar la carretera fins als 10 metres, amb dos carrils de la circulació de 3,5 metres d’amplada i dos vorals d’1,5 metres  

El tram s’inicia a la rotonda nord de Linyola i finalitza a la intersecció amb la C-53 al nucli de Bellcaire d’Urgell. A més de l’eixamplament de la calçada, les obres preveuen la millora del traçat de la via, tot suavitzant revolts i alguna rasant. També es renovarà el ferm de la carretera i es reposarà la senyalització horitzontal i vertical. L’obra inclourà l’adequació de la travessera de Bellcaire d’Urgell.  
 

Comentarios