19.08.2022 |
Territoris.cat

La CHE cedeix un solar  a Sidamon per ampliar el Parc del Canal

Parc del Canal Sidamon (4)
Aparcament d'autocaravanes a Sidamon
La CHE cedeix un solar  a Sidamon per ampliar el Parc del Canal

La primera de les actuacions que l'Ajuntament de Sidamon està realitzant en aquest espai és la construcció d'un aparcament d'autocaravanes. L'obra consisteix, a preparar una explana per l'aparcament d'aquests vehicles amb els serveis de pressa elèctrica i d'aigua, així com un espai per la neteja dels sanitaris químics.

L'espai es completarà amb zona verda i mobiliari urbà per facilitar l'estada als visitants. Segons fonts del consistori, la parcel·la permetrà prolongar la zona enjardinada amb què compta actualment el Parc del Canal, habilitant un camí de terra que conjuntament amb el parc de salut que ja existeix completarà els equipaments per fomentar l'activitat física.

Parc del Canal Sidamon (5)L'espai es troba paral·lel al Canal d'Urgell, a peu de l'antiga N-II per la qual cosa és de fàcil accés per les autocaravanes, el que representa un seguit d'avantatges per fomentar el turisme del municipi i de la comarca.

El consistori també preveu reservar un espai per a la construcció d'una pista de pàdel, però una de les condicions de la CHE va ser que els usos havien de ser socials, per la qual cosa l'Ajuntament estudia la fórmula més adequada per a gestionar l'equipament.

La CHE cedeix un solar  a Sidamon per ampliar el Parc del Canal
comentaris